Ellie Goulding dronk om zichzelf ‘interessant’

Ellie Goulding dronk om zichzelf ‘interessant’

Ellie Goulding draaide zich om alcohol te maken zelf meer “interessante” in interviews, omdat ze niet denken dat ze ‘goed genoeg’ zonder.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Ellie Goulding draaide zich om alcohol te maken zelf meer “interessant”.

Ellie Goulding

De 32-jarige zangeres heeft toegegeven dat ze worstelde met roem tijdens het begin van haar carrière, en dacht dat ze moest vertrouwen op drank te maken zichzelf lijken “een beetje meer grappig” en “gek” tijdens de interviews, omdat ze niet denken dat ze ‘goed genoeg’ zonder.

Ze zei: “ik had een nep persoon om te gaan met de surrealistische situatie waar ik in was.

“Meestal is het voor mij betrokken alcohol. Ik dacht dat ik kon niet goed genoeg, slim, grappig of gek genoeg om met bepaalde mensen zonder.”

Het ‘Branden’ van zanger zelfs gebruikt om te drinken alvorens te verschijnen op BBC Radio 1’s Live Lounge, ze was zo nerveus over het live op de radio.

Ze voegde eraan toe: “Live Lounges gebruikt het meest zenuwslopend, ik heb zelfs dronken voordat die, ik zweer het je.

“Ik zou zeggen, ‘Right, ik heb om te drinken van deze ochtend, want ik heb dit interview en ik weet niet echt hoe te antwoorden op de vragen, omdat ik niet echt weet wie ik ben meer’.

“Ik dacht dat het drinken van minstens maken me een beetje meer grappig of interessant.

“Ik was niet een alcoholist. Ik kan maanden zonder drinken ook.”

En Ellie – die is nu getrouwd met Caspar Jopling – heeft gezegd: haar liefde voor het leven op het moment, dat zag haar date DJ Greg James en McFly Dougie Poynter, was net zo verwarrend.

Ze legde tijdens een verschijning op Fearne Cotton ‘ s ‘Happy Place’ podcast: “ik wist niet wie ik was. Ik was in relaties, maar ik voelde me als ik dat nodig is om iemand te hebben omdat ik niet in de buurt van mijn familie.

“Ik had deze baan die me over de hele wereld, dat was mij dwingen om in de schijnwerpers elke dag, om over te praten, zodat ik er altijd iemand nodig. Maar ik was eigenlijk niet van mij. Zo iemand was ik dicht bij, ik wil niet zeggen dat het niet echt is, maar het was niet wat het had moeten zijn. Ik betreur dat, maar het was voor mijn overleving.”

Tagged in Fearne Cotton
Ellie Goulding