Ellie Goulding heeft toegegeven dat ze last van vlagen van woede: “het is niet nodig om je voor te schamen”

Favoriete zanger van de Britse Koninklijke familie vertelde me over een psychologisch probleem.

In een interview met de Daily Mail Ellie Goulding heeft verteld hoe hij leed aan aanvallen van woede en hoe ze erin geslaagd om kalm. Volgens de zanger, ondanks haar prachtige lyrische songs, voordat ze voelde en gedroeg zich anders.

Van de buiten kijk ik niet kwaad. Maar dit heb ik hard gewerkt

— Ellie zei.

Ster draaide zich om naar de therapeut die haar hielp te vinden van de oorzaak van de stoornis.

Ik heb problemen in de familie, in het persoonlijke leven. Deze ingewikkelde mijn karakter. Heeft me geholpen therapie, aanvallen van woede voorbij. Gewoon om het onderdrukken van de woede onmogelijk. Dit probleem doet zich niet hoeft te schamen. Iedereen ervaart boosheid, het belangrijkste is om te leren om te gaan,

— zei de zanger.

Bekijk dit bericht in Instagram

Publicatie van elliegoulding (@elliegoulding) op 31 Oktober 2019 2:08 PDT

Maar de belangrijkste genezen van woede voor Golding werd haar man. Drie maanden geleden is ze getrouwd met de kunsthandelaar van Caspar Jopling. Ellie zegt dat de woede verdween toen ontmoette ze haar minnaar.

In eerste instantie was het kunstmatig: wanneer je begint te communiceren met iemand, probeer niet te laten zien van hun slechtste kant. Ik hield op en probeerde niet te spreken. Nu heb ik een ring aan je vinger, het lijkt erop dat ik alles kan doen! Maar Caspar is een rustig persoon, hij hielp me kijken anders tegen zaken aan. In het einde, ik zelf werd rustiger,

— gedeelde Ellie.