Elton John ‘ s broer slams sterren voor demonising hun vader in nieuwe autobiografie

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het verzenden van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Elton John is een half-broer sloeg de ster voor het spelen van de “schuld-kaart” en oneerlijk demonising hun vader.

Geoff Dwight sprak na afloop van de pop-veteraan, 72, presenteerde een onflatteuze foto van hun familie leven in zijn nieuwe autobiografie, Me.

Elton zegt dat hij “bang” van hun vader Stanley Dwight, toe te voegen: “ik kan me niet herinneren hem ooit komt om mij te zien spelen live, of praten over muziek met hem.

“Wat ik aan het doen was duidelijk niet echt zijn ding.”

Maar Geoff, 53, zei: “ik begrijp het niet, omdat mijn moeder, mijn vader en ik, wij allen gingen om hem te zien als zijn gasten in Liverpool.

“Dat was zeker een concert, mijn vader was er dus, hij was zeker spelen en hebben we zeker gezien. Ik was vijf.

“Ofwel heeft hij enorme verlies van het geheugen, en hij werkelijk denkt dat zijn vader niet hem gezien in concert of misschien wil hij dat geloven.”

Geoff gelooft dat zijn broer aan het spelen is het de schuld van de kaart op gebeurtenissen in het leven
(Beeld: John Gladwin/Sunday Mirror)

Lees Meer

  • Elton John ‘blij sociopaat moeder niet aan de kinderen als ze zou hebben bekritiseerd’

 

Timmerman Geoff schat het is allemaal onderdeel van zijn broer niet te aanvaarden verantwoordelijkheid voor zijn leven.

Stanley split met Elton ‘ s moeder Sheila in 1962 en ging nog vier kinderen met een tweede vrouw Edna. Eerste kind Stan, nu een accountant, werd gevolgd door Robert, die werkt voor de Loterij operator Camelot.

Geoff kwam naast en ten slotte Simon, die nu een burgerlijk ingenieur.

Als de jongens zijn opgegroeid, Elton werd een glamoureuze oom figuur–, maar voor grote delen van zijn volwassen leven, Elton zelden zagen, dat hun vader. En in het boek, herinnert hij zich hoe Stanley afgesnauwd zijn aanbod om hem te helpen toen hij stervende was.

Hij schrijft: “Mijn vader had een hart probleem en had een viervoudige bypass. Ik belde en aangeboden om te betalen voor hem zijn, dat de operatie gedaan particulier. Hij botweg geweigerd. Het was een schande… maar hij wilde niet dat mijn hulp.”

Elton beweert dat hij bang was voor zijn vader Stanley
(Afbeelding: Mirrorpix)

Lees Meer

  • ‘Elton John’ s verraad leidde mijn vader naar een vroege dood na bittere vallen’

 

Maar Geoff klap terug: “Papa was behandeld door de NHS en Elton bood hem een eigen behandeling. Maar de NHS groep wist mijn vader, ze wist dat zijn de voorwaarden, wat ga je doen? Alleen geld uitgeven aan een privé-man die hij niet kende?

‘Er zijn dingen die niet voor geld te koop. Er was geen agenda of opzet van mijn vader, hij was als ‘het Leven gaat niet alleen over mij, er zijn andere mensen bij betrokken is’.”

Elton beweert ook dat zijn vader nooit van hem verteld dat hij was trots op hem. En Geoff geeft Stanley nooit vertelde hem dat hij van hem hield, totdat hij zou sterven – maar staat was tot zijn moeilijke post-oorlog opvoeding.

Elton genieten van het gezinsleven zoals hij is hier afgebeeld met echtgenoot David Furnish en zonen Elia Furnish-John, Zachary Furnish-John
(Beeld: Getty Images voor EJAF)

Hij zei: “ik had deze verschrikkelijke landing na een avondje uit. Ik was aan het denken over mijn vader, en denken dat ‘Je er niet voor dat u deed dat niet’. Mijn verstand gevonden om de manier om hem te vernietigen. Dan is mijn geest verlicht up. Ik dacht, ‘Maar dan moet je me gegeven hebt die kracht.’

“We verantwoordelijk zijn voor onszelf. Ik kon omdraaien en Elton en zeggen ‘Je hebt eigenlijk had het echt goed’. Maar als alles wat je ziet is de negatieve, u bent niet het zien van de positieve.

“De woede die hij voelt voor zijn vader en moeder, ik kan mezelf hetzelfde te zijn maar ik zou het niet pinnen op mijn ouders. Ik zou het pinnen op de cultuur waaruit ze afkomstig zijn.

“Hij speelt de schuld kaart. Maar onze ouders kwamen uit de oorlog, waar moesten de mannen mannen zijn en vrouwen vrouwen. Het is een andere wereld.”

Elton vorderingen zijn vader nooit verteld hem dat hij was er trots op
(Afbeelding: WireImage)

Wanneer Stanley was op zijn sterfbed in 1991, was Geoff en zijn broers die hem verpleegd. Geoff zei: “Mijn vader… ik kan me herinneren hem zeggen: ‘ik hou van je’, maar het was op zijn sterfbed. Er waren vier van ons broeders – Elton was het niet. Toen mijn vader op sterven lag in het ziekenhuis, zei hij, ‘Neem me mee naar huis, ik wil niet sterven hier’.

“Toen ik hem thuis, ik zei: “Vader, ik hou van je’. En hij zei: “Ja, de liefde is waar het allemaal over gaat’. Dat
generatie gewoon niet uiten van emotie in de dezelfde manier als we nu doen.”

Elton ‘ s boek is ook kritiek op moeder Sheila, die is overleden in de leeftijd van 92 in 2017. Elton – gespeeld door Taron Egerton in dit jaar is de biopic Rocketman – beweert dat ze probeerde te verpesten 2014 zijn huwelijk met David Furnish, schrijven: “Één van de Mama’ s stemmingen bleek te zijn op ons.”

Taron Egerton gespeeld Elton John in de muziek biopic ‘Rocketman’
(Beeld: Corbis via Getty Images)

Geoff zei: “Hij is gebotteld dit. Misschien was ze de ene persoon die hij nooit zou kunnen overtreffen. Elton is van cruciaal belang geweest van mijn vader voor een tijdje. Maar nu is zijn moeder niet in de buurt is, kan ze niet schrikken van hem niets zegt.”

Maar Geoff gelooft vaderschap is het maken van Elton, die is
het verhogen van Elia, zes, en Zachary, acht, met David. Hij zei: “ik denk dat hij kinderen in zijn leven.”

En Geoff ’s simple life is een verre schreeuw van Elton’ s, gebaseerd op een afgelegen huisje heeft een enorme raad van sterren op borden aan de muur, terwijl een Hindoe trident zit op de vensterbank.

Hij herinnert zich een tijd zijn van brak in de buurt van Elton ‘ s Windsor mansion – en ontmoette hij David voor de eerste en enige keer.

Hij zei: “David kwam langs in een Bentley en een wond op zijn raampje omlaag. Hij glimlachte en zei: ‘Jaloers?’. Hij reed weg. Het is de enige keer dat ik hem ontmoette. Ik had niet verwacht dat. Het is echt schokte me.”

Sir Elton John had onlangs een operatie te verwijderen zijn prostaat
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • WAG wars is serieus!

  • Flack krijgt naakt

  • Khloe K ‘ s wijzigen neus

  • Tupac theorie nieuw leven ingeblazen

Geoff, gevangen gezet op 18 over een mislukte inbraak, zegt wordt Elton ‘ s broer was lastig. “Elton is een rock-ster, die toevallig met mij te maken had. Het is onontkoombaar. In de gevangenis, werd ik geraakt door deze man, die wist dat ik was Elton ‘ s broer. Hij deelde mijn kaak.”

Maar ondanks alles, Geoff dringt hij is trots op Elton – die werd geboren Reginald Dwight. “Hij is een Dwight jongen, natuurlijk ben ik trots op hem. Hij is vertrokken en wiegde en fair play aan hem.

“Mijn vader was trots op hem, je kon zien wanneer Elton dook op TV, zijn ogen lichtten op.”

Maar als hij krijgt klaar om te gaan foerageren voor de paddestoelen in het platteland van Wales, Geoff voegt er aan toe: “ik weet niet of ik het boek gelezen. Ik heb een betere lees op nu iets over de noorse hout te hakken.”

Elton ‘ s woordvoerder zei: “Elton staat door wat hij zei in het boek over zijn vader nooit van hem te zien uitvoeren. David heeft nooit gesproken of ontmoet Geoff, en de vermeende incident gebeurde niet.”

Een verkoopmedewerker voor Elton zei: “Elton staat door wat hij zei in het boek over zijn vader nooit zien hem voeren als Elton John. David heeft nooit gesproken of ontmoet Geoff, en de vermeende incident op de oprit niet gebeuren.”