Elton John schreef zijn autobiografie, zo zijn kinderen had ‘de waarheid’

Elton John schreef zijn autobiografie, zo zijn kinderen had ‘de waarheid’

‘Your Song’ hitmaker Sir Elton John beweerde dat hij schreef zijn autobiografie ‘Ik’ voor zijn kinderen Elia en Zachary hebben de feiten over zijn leven wanneer ze ouder zijn.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Sir Elton John schreef zijn nieuwe autobiografie ‘Ik’ voor zijn twee zonen.

Elton John

De 72-jaar-oude muziek legende verscheen zijn eerste en enige officiële levensverhaal laatste maand, en hij heeft onthuld dat hij heeft besloten tot het publiceren van het openhartige boek, zodat Elia, zes en Zachary, acht – die hij heeft met echtgenoot David Furnish – zou “de waarheid” voordat ze beginnen met het lezen van artikelen over hun beroemde vader wanneer ze ouder zijn.

Het spreken in een interview met BBC Radio 2, legde hij uit: “Het was erg pijnlijk, maar ik wilde een boek schrijven dat mijn jongens kunnen lezen wanneer zij opgroeien, dat was de waarheid.

“Mijn moeder had een aantal interviews, ik gaf geen antwoord terug, omdat je het antwoord niet terug naar de pers omdat zij altijd het laatste woord hebben, maar ik wilde in dit boek, tot het verhelpen van een paar dingen, geen genoegen nemen met scores, maar gewoon om te zeggen wat er echt gebeurd is dat ze kunnen lezen.”

De ‘I’ m Still Standing’ hitmaker had een moeilijke relatie met zijn moeder Sheila – die stierf in 2017 – en ook werkte 16 jaar van zijn leven vecht een seks-en drugsverslaving, die geschreven werden in vele onofficiële biografieën, die Elton drong zijn “niet precies klopt”.

Hij voegde eraan toe: “Er is al veel boeken geschreven over mij, veel biografieën, en ze hebben geen toegang had tot mij, dus ze zijn niet echt nauwkeurig.

“Ze zijn meer over de muziek en dat soort dingen.

“Dit is de waarheid, en ik kan eerlijk zeggen dat er niets in dit boek is niet waar.

“Ik zweer dat op mijn jongen het leven.

“Ik wilde dat ze een record als ik laat this mortal coil van hoe ik echt was, wat ik heb meegemaakt, en ik wil dat ze weten dat hun vader is eerlijk en hij maakte iets van zijn leven na een paar kleine minpuntjes langs de weg.”

De ‘Your Song’ hitmaker kondigde aan dat hij zich terugtrekt van de tournee in januari vorig jaar, die eindigt met zijn ‘Afscheid Yellow Brick Road’ tour in 2020.

Zijn besluit kwam na de geboorte van zijn zonen: hij wil de rest van zijn leven omringd door zijn kinderen en David.

Hij zei: “ik ben gewend aan het nu, maar ik hou er niet zo veel nu. “Ik vind het moeilijkste deel van touring is de reizen.

“Het krijgen van op het podium en spelen is makkelijk, want ik doe het met liefde.

“Het is de routebeschrijving en de rug die draagt u uit, en ik reis in een zeer luxe manier, maar ik heb het reizen aangezien ik 17 was, en de reden dat ik wil stoppen is, uiteraard, want ik wil meer tijd doorbrengen met David en de jongens.

“Het laatste deel van mijn leven wil ik iets anders doen, ik wil niet om het vol te houden.

“Tien jaar geleden, zou ik het zeg: ‘ja, ik heb geen kinderen, heb ik alleen maar David, ik zal je dragen zoals ik ben’.

“Ik had te denken over mijn leven als we kinderen had en dit is het resultaat van deze afscheidstournee.”

Tagged in David Furnish
Elton John