Emile Heskey opent op zes maanden van depressie na de toetreding tot Liverpool

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het verzenden van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Premier League pictogram Emile Heskey heeft opengesteld op zijn worsteling met depressie na zijn besluit om te vertrekken woonplaats club Leicester City voor Liverpool .

Heskey, 41, aangekomen op Anfield in 2000 om de Reds record ondertekenen van de tijd, het hebben van onder de indruk in zes jaar met de Vossen waar hij had een reputatie opgebouwd als één van Engeland ‘ s beste eigenschappen.

De vooruit ging, om te genieten van een respectabele vier jaar lang bij Liverpool en was een deel van de in 2001 Treble-winnende ploeg, die memorabele tilde de League Cup, FA Cup en de UEFA Cup.

Maar de voetballer doorstaan een moeilijke start in zijn Liverpool carrière en heeft onthuld dat heimwee liet hem een emotioneel wrak.

Emile Heskey vormt na de toetreding tot Liverpool terug in 2000
(Afbeelding: De Daily Mirror)

Lees Meer

  • Sadio Manen maakt verklaring over Liverpool toekomst die zal verrukken Rood fans

 

“Het duurde zes maanden,” Heskey vertelde De Guardian. “Ik had om op te groeien zeer snel, omdat ik kinderen had, ik had een vriendin. Ik heb letterlijk op de grond gelegd en begon te huilen. Ik was als, ‘Wat heb ik gedaan? Ik weet niet of ik de juiste beslissing’.

“Maar het gekste was dat ik zou gaan om te trainen [en] ik zou het allemaal goed.

“Dan als een daling van een hoed vond ik een kapper, ik vond vrienden, een routine. Ja, het was een moeilijke tijd maar het was raar, ik was dom en terugkijkend denk je, ‘Waarom heb je niet gewoon gaan zitten met vrienden?'”

Ondanks het verdienen van 62 Engeland caps en zit als slechts één van de 28 aanvallers te scoren ten minste 100 Premier League doelen, Heskey is vaak bekritiseerd voor zijn underwhelming goalscoring tarief.

Heskey genoten van een schitterende carrière en vertegenwoordigd Engeland op het wk
(Beeld: Getty)

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Binnen Abramovich ‘ s £1.2 miljard jacht

  • TV-inkomsten van de clubs

  • Engeland 5-3 Kosovo: 5 talking points

  • Speler Ratings van Engeland winnen

Maar Heskey heeft geraakt terug en zijn critici en je zei: “ik speel voor het team; het was niet iets dat stoorde me echt.

“Ik weet dat [aantal] vooruit zal gaan en als [team] score van vijf en ze niet, ze zijn ziedend. I don ‘ t care. Toch heb ik naar de top 1 procent of wat dan ook van het spel.

“Uw zoon is acht,” legde hij uit. “Dus als ik het u vertellen door de leeftijd van 24 jaar die hij zou hebben vertegenwoordigd Engeland jeugd al manier door, zou hebben gemaakt van zijn debuut op 17 en gegaan naar drie cup-finale in vier jaar voor zijn geboortestad team, dan zijn verkocht voor een record aan Liverpool – een van de grootste clubs in de wereld; dan zou hij gaan om te winnen van de treble [FA Cup, League Cup, de UEFA Cup] dat eerste seizoen, vertegenwoordigen Engeland op twee World Cups, in het Europees Kampioenschap, en spelen in één van Engeland ‘ s meest memorabele games-to-date, het winnen van God weet, zes of zeven trofeeën door de leeftijd van 24 jaar, hoe zou jij je voelen?”