Emilia Clarke zei dat ze zou ‘teleurstellen’ – fans als ze niet naakt scènes

Emilia Clarke zei dat ze zou ‘teleurstellen’ – fans als ze niet naakt scènes

Emilia Clarke heeft beweerd werd ze verteld dat ze zou “teleurstellen” ‘Game of Thrones’ – fans als ze niet film naakt scènes voor de show.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Emilia Clarke heeft beweerd werd ze verteld dat ze zou “teleurstellen” ‘Game of Thrones’ – fans als ze niet film naakt scènes voor de show.

Emilia Clarke

De 33-jarige actrice speelde als Daenerys Targaryen op de hit HBO fantasy drama, en ze zegt dat ze had de “gevechten” over naaktheid, terwijl op de set, want terwijl zij wilden houden een laken over zich tijdens sommige scènes, werd haar verteld fans zouden worden boos als ze niet strip uit.

Ze legde uit: “ik weet te veel over naaktheid ontheffingen. Ik bedoel, op deze manier terug in de dag. Dus, nu zijn de dingen heel anders en ben ik een stuk meer savvy over wat ik ben en wat ik ben OK met dit. Graag, ik heb de gevechten op de set voor waar ik zei, ” Nee! Blad blijft’ en ze zeggen: ‘Je hoeft niet wilt teleurstellen uw ‘Game of Thrones’ fans’ en ik ben als ‘F**k je.’ “

Maar Emilia nam ook een moment om te verdedigen van de naaktheid getoond in de vroege afleveringen, omdat ze gelooft dat het tonen van haar karakter wordt slachtoffer door haar broer Viserys Targaryen (Harry Lloyd) heeft voor de fans inleven in haar.

Ze voegde eraan toe: “Met dit karakter, ik heb al veel mensen zeggen zo veel verschillende dingen om mij over de naaktheid, in het bijzonder over Khalessi de naaktheid in de show en mensen niet zou geven als je het nog niet had gezien haar misbruikt worden. Je zou het niet f***ing zorg.”

‘Game of Thrones’ kwam als een van Emilia ‘ s eerste rol toen ze “vers van de toneelschool”, en hoewel ze bekeken de naaktheid in de eerste afleveringen als een “catch”, ze ernaar gestreefd om het te doen, omdat ze dacht dat het “nodig”was.

Ze zei: “Natuurlijk, ik nam de taak en ze stuurde me de pilot. Ze stuurde me de scripts en ik aan het lezen was en ik was … het was als, ‘Oh, is er de vangen! OK. Alle dan.’ Maar ik zou komen vers van de toneelschool en ik was als, ‘Aanpak dit als een taak. Als het in het script, dan is het duidelijk nodig. Dan is dit wat dit is en ik ga er wijs uit te worden en dit is mijn werk en dat is wat ik ga doen en alles is gonna be cool.’

“Ik ben zwevend door dit eerste seizoen. Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben. Ik heb geen idee wat dit is. Ik heb nooit op een film als dit voor. Ik had op een film set tweemaal eerder al en nu ben ik op een film die zich volledig naakt met al deze mensen … Dus ‘alles wat ik voel is verkeerd. Ik ga huilen in de badkamer en dan ga ik terug komen en we gaan doen de scène en het gaat helemaal goed.'”

Emilia gefilmd verschillende van haar naakt en intieme scènes met Jason Momoa, die de rol van haar on-screen man Khal Drogo, en prees de acteur voor zijn best doet om ervoor te zorgen dat ze comfortabel.

Spreken op Dax Shepard ‘ s ‘Fauteuil Expert’ podcast, zei ze: “Hij nam de zorg van mij ook. In een omgeving waar ik niet wist dat ik moest voor gezorgd worden. Pas nu besef ik hoe gelukkig ik was met dat … Hij was altijd zo, ‘Kunnen we haar een f***ing gewaad?! Kunnen we haar een verdomde gewaad?! Ze rillend van de kou!’ Zoals, het was veel van.”

Tagged in Emilia Clarke