Emily Atack plaagt ik ben Een Celeb kamp in achter-de-schermen clip als ze aankomt in Oz

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Emily Atack gaf fans een sneak peak van de ik ben A Celebrity… Haal Me Hier kamp.

De Inbetweeners sterren, 29, zwierven vrij achter de schermen van de £7million camping waar de werkelijkheid sterren – met inbegrip van Caitlyn Jenner – mijden hun leven van luxe.

Het werd emotioneel voor de actrice toen ze voorbij de plek waar ze werd begroet door haar moeder op haar exit uit de slang vol jungle.

Camera pannen lieten de dichte bos en uitgestrekte touwbruggen.

Echter, Emily abrupt gestopt met filmen toen ze komen op een plek gereserveerd door TV-bazen als een eigen plek.

Emily Atack plaagde ik ben Een Celeb kamp in achter-de-schermen clip als ze aangekomen in Oz

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Ant McPartlin aandelen spanning te worden met BFF Dec Donnelly als ze poseren in strakke pakken

In de camera ‘ s, ze zei: “Oh mijn god, dit is waar mijn mama was toen ik kwam. Een van de bruggen.

“Ik ben niet toegestaan om de film verleden is hier dus vaarwel.”

Het komt na Emily ‘ s eerste klas vlucht van ENGELAND naar Australië.

Camera pannen lieten de dichte bos en uitgestrekte touwbruggen

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Ant McPartlin reflecteert op de revalidatie als hij grappen over de documentaire zij twee jaar naar de film

Het ik ben Een Celeb-sterren behandeld zichzelf naar een prosecco als ze achterover in haar luchthaven zitting op donderdag voor haar ben ik Een Beroemdheid: Extra Kamp uiterlijk.

Na de komst runner-up van Harry Redknapp op vorig jaar de jungle-serie, heeft ze in op de uitnodiging van de host van de spin-off show van dit jaar.

Echter, Emily abrupt gestopt met filmen toen ze komen op een plek gereserveerd door TV-bazen als een eigen plek

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Dec Donnelly treurt over bond met beste vriend, Ant McPartlin en zegt ‘het was het lot’

Emily heeft altijd keek terug op haar jungle herinneringen met een voorliefde.

De jungle prinses toegelaten doen van de reality show was de beste beslissing, nadat ze had geconfronteerd met een kruispunt in haar leven.

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • Wrighty wordt er op de eerste plaats!

  • Ant en Dec herenigen

  • Strikt spoiler slaat weer toe

  • Celebrity vete ruïnes verjaardag leuk

Ze eerder zei: “ik zou bereikt een punt in mijn leven waar alles kwam tot een keerpunt en ik had een beetje een quarter-life crisis. Ik was gewoon erg verloren. Ik wist niet echt wat ik wilde van het leven en alles was stil.

“Ik heb echt genoeg van het wachten op werk of voor de volgende film mee dat er slechts 100 mensen het zouden zien. Ik heb verveeld van skint, van twiddling mijn duimen, vraagt u zich af hoe mijn leven naar de volgende fase. Ik was gefrustreerd.

“Ik heb een aantal domme beslissingen zowel in je werk als in mijn persoonlijke leven, Maar ik ben Een Celeb was de beste, handen naar beneden. Het omgedraaid alles op zijn kop, ik was bezig iets te wild en de mensen te laten zien wie ik ben als persoon.”