Eva Mendes herontdekken ambitie

Eva Mendes herontdekken ambitie

Eva Mendes is het herontdekken van haar “ambitie” voor haar carrière nu haar dochters ouder worden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Eva Mendes is het herontdekken van haar “ambitie”.

Eva Mendes

De ‘Place Beyond the Pines’ actrice – die dochters Esmeralda, vijf, en Amada, drie, met partner Ryan Gosling – is het gevoel van de “call te werken” nu weer haar kinderen worden ouder en haar accent verschuift in de buitenkant van hun huis.

Ze vertelde het amerikaanse tijdschrift People: “Ze beginnen met school, en ik ben dus het gevoel alsof ik eindelijk een beetje tijd voor mezelf heb. Maar ook, ik ben beginnen te vinden die ambitie weer dat ik een beetje verloren.

“Ik had het goed met haar te verliezen, het was een natuurlijke zaak, maar het overgedragen — de ambitie was in het huis.

“Ik ben nog steeds in het huis, maar ik ben steeds meer van dat gesprek weer aan het werk. Dat is spannend, want het gebeurt natuurlijk. Het is opwindend om te voelen dat weer.”

In April 2016, de 45-jarige actrice’ oudere broer, Carlos Mendez, helaas overleden aan kanker en Eva zal altijd dankbaar zijn dat ze bevallen van haar tweede kind kort daarna, want het gaf haar een reden om “vooruit”.

Ze zei: “Het is zo moeilijk. Thank God had ik mijn baby; het was een week nadat hij is geslaagd. Er was dus iets om vooruit te gaan. Er was poëzie om het allemaal.”

De ‘Lost River’ ster wil ter ere van haar broer door steken met zijn feestelijke tradities, zelfs als ze niet denken dat ze kunnen “roast” mensen van de manier waarop hij het kon.

Ze zei: “Mijn favoriete herinneringen toen hij, op Thanksgiving, of een groot diner of Kerst diner, gebraden iedereen, maar gebraden je hard.

“Natuurlijk, ik mis hem ongelooflijk, en dat is een understatement, maar ik hou me vast aan die traditie. Ik ben zo blij dat hij gaf me die. Ik denk niet dat ik het kon uitoefenen op de manier waarop hij dat deed, maar die zijn wat leuke herinneringen op, want hij zou echt rauw.”

Tagged in Eva Mendes
Ryan Gosling