Félicité Tomlinson ‘ s zus Daisy breekt familie stilte na de plotselinge dood

SubscribeSee onze privacy noticeMore newslettersThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Félicité Tomlinson ’s zus Daisy heeft gebroken met de familie en de stilte na de ontluikende designer’ s tragische dood.

Het nemen van Instagram , de 14-jarige schreef: “Dit is de vierde keer dat ik heb geprobeerd om dit te schrijven. Geen woorden zal in de buurt komen om uit te leggen hoe gebroken ik ben er weer. Mijn dierbare zuster. Mijn hart bloeden. Ik blijf het bedenken en bidden ze de verkeerde persoon. Niet mijn zus, niet mijn beste vriend.

“Het was slechts een paar weken geleden zaten we op de bank om 3 uur thee drinken, frietjes eten en praten over de toekomst. Je vertelde me over al uw plannen. We waren enthousiast.

“Ik liep je weg als je probeerde knuffelen mij, ik dacht dat ik zou dus veel meer kans om dat te doen. Ik zou knuffel je een miljoen keer over als je nog steeds hier, bij mij. Het beschermen van mij uit deze wrede wereld.

Daisy Tomlinson (boven) is nog geschokt en bedroefd door de dood van haar zus

Lees Meer

  • Felicite Tomlinson is pal zegt dat zijn laatste tekst van haar ‘zal hem achtervolgen tot het graf’

 

“Ik kan nog steeds voelen je armen wikkelen rond mijn taille en je lippen een kus op mijn hoofd. Ik hoor uw stem. Ik wil je vasthouden, houden u op veilig. U vertellen hoeveel je voor me betekende en hoe veel ik was dol op je. Ik ben bang zonder jou. Je liet me het gevoel alleen te zijn.

“Mama nodig is. ik hoop dat je gelukkiger wordt daar met haar. zorg ervoor dat u niet vergeten ons. houd ons in de gesprekken. ik heb twee engelen nu, waakt over mij. ik kan niet wachten om je zo trots op me.”

De 18-jarige werd gevonden in haar huis in Londen na het lijden van een hartstilstand, met twee ambulancepersoneel niet te reanimeren haar met een hart massage, op de scène.

Daisy deelde een foto van een familie portret na het nieuws Félicité was overleden

Félicité, zuster van de One Direction-ster, Louis Tomlinson, plotseling overleed vorige week
(Beeld: Instagram)

Louis moeder, Johannah, is overleden na een strijd met leukemie slechts twee jaar geleden
(Afbeelding: SWNS.com)

Lees Meer

  • Anthony Russell ontroerend eerbetoon als Louis Tomlinson ‘ s zus sterft Félicité

 

Sinds de dood van haar moeder Johannah Deakin twee jaar geleden, van leukemie, Félicité heeft geschreven op sociale media over depressie en verslaving, met haar meest recente gedachten wordt geplaatst op minder dan twee maanden geleden.

De tiener werd voor het beantwoorden van vragen van haar 405,000 Twitter-volgers, wanneer het onderwerp draaide zich om naar de geestelijke gezondheid.