FKA Takjes moest ‘unmesh’ na Robert Pattinson split

FKA Takjes moest ‘unmesh’ na Robert Pattinson split

FKA Twijgen had om te leren “unmesh” zich van Robert Pattinson na hun split, als ze zegt dat ze dat nodig is om te “vinden” zichzelf weer.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

FKA Twijgen had om te leren “unmesh” zich van Robert Pattinson na hun split.

FKA Twijgen en Robert Pattinson

De 31-jarige zanger geromantiseerde de ‘Batman’ – acteur tussen 2014 en 2017 met het paar zelfs vonken betrokkenheid van de geruchten, en na hun split, de muzikant heeft nu gezegd het duurde een tijdje om zich te scheiden van de relatie.

Ze zei: “Unmeshing, zoals wanneer je met iemand, en uw leven zeer verweven met zoals je vrienden en familie en je routine. En dan de unmeshing is dat je dan zelf en dan is het vinden van je eigen ochtend routine, of de nachtelijke routine. Zelfs iets eenvoudigs als, zoals, wow, nu kan ik het decoreren van de woonkamer hoe ik het wil. Weet je wat ik bedoel?

“Nou, ik moest echt uit te vinden wie ik, maar ik heb altijd geweten wie ik ben. Ik heb altijd echt bekend is wie ik ben, maar het is gewoon een soort van ontdekken van wie ik was in de adult crisis was een groot ding.”

In December 2017, de ‘Cellofaan’ zanger onderging een operatie voor het verwijderen fibroïde tumoren van haar baarmoeder, en heeft gezegd dat het niet hebben van een partner tijdens haar herstel was moeilijk, want ze had niemand om te bellen voor ondersteuning.

Ze voegde eraan toe: “ik bedoel, ik herinner me zelfs toen had ik mijn operatie wakker en net als mijn familie naar huis was gegaan, mijn vrienden naar huis was gegaan en gewoon een soort van het hebben van niemand te bellen, niet omdat als niemand van je houdt of niet, want er is echt niemand te bellen. Maar juist omdat het waarom? Zeggen als je in een relatie, iets goeds gebeurt en je hebt iemand die je kunt bellen en zeggen, iets geks of iets ergs gebeurt, kunt u alleen bellen en gewoon iets zeggen als minderjarige. En het hoeft niet te worden als een big deal. Je kon niet zomaar delen, maar dan met dat verdwenen.

“Zo herinner ik wakker en het was gewoon niemand. Ik wilde niet graag in een gesprek mijn moeder en stress, haar of wat dan ook. Ze is net terug was gekomen. Ik wilde niet een ding te gebeuren, als er iets mis is, maar net wakker en gewoon als ‘Oh, dit is gewoon van mij.’ “

Twijgen voelt “groot” als een alleenstaande vrouw nu al, want ze heeft geleerd hoe om te gaan op haar eigen.

Spreken Zane Low van Apple van de Muziek van Beats Radio 1 zei ze: “Maar dat is ook geweldig. Het is geweldig. En ik heb een hond en we hangen, en ik het gevoel heb ik nooit gekend mezelf beter. Ik voelde me nog nooit jongere. Ik voel me alsof ik net een klein kind in mij dat is als het leven.”

Tagged in FKA Twijgen