FKA Takken altijd risico ‘ s neemt

FKA Takken altijd risico ‘ s neemt

FKA Takken altijd al “een groot risico nemer”, omdat ze “gedwongen” om zich in stressvolle posities opgroeien.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

FKA Takken altijd al “een groot risico nemer”.

FKA Twijgen

De 31-jarige zanger heeft gezegd dat ze is opgegroeid leren het belang van het nemen van risico ‘ s, omdat ze “gedwongen” om zich in stressvolle posities omdat ze ‘de enige persoon van de kleur” in de stad waar ze opgroeide.

Ze zei: “ik denk dat ik ben een grote risico-nemer. Ik denk dat in mijn vroege leven, ik was een soort van gedwongen in die positie. Ik werd opgevoed in het land in Engeland en mijn moeder was een alleenstaande ouder voor een belangrijk deel van mijn leven en ik was de enige persoon van kleur in de stad echt waar ik woonde. Zodat al zet u in een positie waar je ook bent, op risico, en vervolgens naar de dingen wilt doen wilt kunnen als excel uit de omgeving waar de kansen lijken nogal tegen u.”

De ‘Cellofaan’ hitmaker gewerkt “zo hard” op school krijgen een studiebeurs voor de universiteit, en gelooft haar onderwijs was een “risico” want er was niemand anders als haar op haar school.

Ze voegde eraan toe: “ik wist dat als ik wilde om te gaan en een goede gedegen opleiding, mijn moeder zei me dat als je wilt gaan naar een goede school te krijgen, moet je een beurs. Dat is de enige manier. Zo herinner ik me alleen maar studeren zo hard. Zelfs toen ik 12 was, ik herinner me het doen van examens, het weekend is net voorbij en over en weer. Doe een papieren examen, examens, dus in de zomer, zodat ik kon krijgen in een goede school. Mijn moeder wilde dat ik een goede opleiding. Dus ik denk dat zelfs uit dan is dat een risico. En dan draaien tot op dat de school de beurs kind, met de werkende klasse moeder, alleenstaande ouder, alleen zwart meisje in de school.”

Maar Twijgen gelooft haar risicovolle jeugd heeft hielp bij het voorbereiden van haar te nemen van grotere risico ‘ s met haar carrière, die heeft haar “succes”.

Spreken Zane Lowe voor de Apple Muziek Beats Radio 1 zei ze: “Dus ik denk dat het gewoon mijn leven heeft me in die positie waar ik gehad heb. Voorbereiding en kans is gelijk aan succes.”

Tagged in FKA Twijgen