Frankie Brug opent voor de geestelijke gezondheid van de strijd, waaruit blijkt dat haar zonen nemen de geestelijke gezondheid klassen

Credit: Getty

De voormalige zaterdag zangeres verscheen op ITV ‘ s Losse Vrouwen eerder deze week bespreken haar strijd tegen de depressie.

Terwijl die op de talkshow, de moeder-van-twee bleek ook dat haar twee jonge zonen waren het nemen van lessen om te leren hoe om te gaan met hun eigen mentale gezondheid.

Spreken panelleden Christine Lampard, Penny Lancaster, Denise Welch en Jane Moore, de zangeres zei dat ze “denken dat[s] het is echt heel moeilijk” om te gaan met een kind in de geestelijke gezondheidszorg.

“In mijn therapie ben ik altijd te praten over mijn kinderen, omdat ik niet echt weten,” vervolgde ze.

“Een van mijn zonen is een echte diepe denker en ik zie veel van mezelf in hem, dus ik ben al op de hoogte misschien is hij een beetje meer als mij, dus ik probeer het en gevoelig zijn voor dat en niet het bat uit zijn gevoelens en zijn zorgen.”

De moeder-van-twee ging verder, “ik denk dat [wanneer je opgroeit] je drukt op een heleboel dingen onder het tapijt, veel van ons doen, en ik denk dat ik het gewoon proberen en niet met hen.

“Ik ben nog aan het leren op mijn jongens’ school deden ze een ggz-klasse en het was een paar klassen waar je kon gaan en zij u geleerd hoe om te kijken uit voor het tekenen en ik vond het geweldig. Dat gaat gewoon om te laten zien hoe ver we al gekomen zijn.”

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de dienstvoorwaarden van toepassing zijn.

Toon Meer

Bekijk dit bericht op Instagram

Ten slotte kunnen onthullen mijn #Open dekken! 😍 dit boek heeft zeker al een arbeid van liefde en tranen… ik hoop maar dat het helpt iedereen die last hebben met hun geestelijke gezondheid te begrijpen meer en beseffen dat ze zeker niet alleen! #WorldMentalHealthDay

Een post gedeeld door Frankie Brug (@frankiebridge) op 10 Okt, 2019 op 5:30 PDT

“Ik doe soms bang dat het geeft mensen een mening over mij, al voordat ze elkaar hebben ontmoet mij wilt, ‘oh, misschien is ze een beetje ongelukkig’.

“Ik sprak over het voor de eerste keer in 2012,” legde ze uit, “het was niet zo groot dan is het helemaal? En daarna zei ik mijn stuk en soort van de weg getrokken uit het omdat ik bang was dat de poster meisje voor depressie.

“Ik maak me wel zorgen over de werkgelegenheid, omdat ik denk dat mensen soms denken dat ik niet betrouwbaar zijn,” voegde ze toe, “maar op het einde van de dag ben ik net als, weet je wat? Dat is hun probleem en ben ik een stuk beter zodat het niet definiĆ«ren me nu.”