Frans aandoende Morgan wil kijken als een ‘anime doll’

Frans aandoende Morgan wil kijken als een ‘anime doll’

Frans aandoende Morgan wil kijken als een “fantasy anime pop”, en ze zegt dat ze plannen te ondergaan zeven operaties om haar doel te bereiken.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Frans aandoende Morgan wil kijken als een “fantasy anime doll”.

Frans Aandoende Morgan

De voormalige ‘Celebrity Big Brother’ – ster – wiens echte naam is Angelique Morgan – is ingesteld om een operatie te ondergaan om de zak van haar droom kijken, wat ze zegt, zien ze het uiteindelijk uitzien als een personage uit een anime, dat is een soort van traditioneel Japanse animatie.

Frans aandoende zegt dat ze wil kijken “meer Aziatische en meer sexy”, en zal een transformatie te ondergaan om “echt grote tieten”.

Ze zei: “ik wil gewoon om te kijken als een fantasy anime pop met een super macht. Ik ben niet tevreden met mijn kijk nu. Ik ben niet van plan om gelukkig te zijn, totdat ik geopereerd, dus ik kan er meer Aziatische en meer sexy.

“Ik ben op mijn zoektocht om een transformatie te kijken als mijn favoriete anime-pop. Ze is lang en slank en mooi en ze heeft echt, echt, echt grote borsten.”

Frans aandoende, 44, heeft op dit moment borst implantaten te maken van haar borst een 34E, en ze zegt dat ze wil grotere implantaten, omdat ze wordt boos als mensen denken dat haar borsten zijn “natuurlijke”.

Ze voegde eraan toe: “ik wil niet dat er natuur – natuurlijke saai is. [Ik wil kijken], zoals kunststof mogelijk is.”

Zo ver, frans aandoende heeft besteed $50.000 op haar kijken, met een nose job en twee borstvergrotingen, maar is klaar om te spetteren meer geld op de verdere operatie.

De reality-ster van plan is om te ondergaan zeven operaties in het komende jaar te bereiken haar gewenste look, en ze zegt dat ze niet schelen wat mensen denken over haar plannen.

Tijdens een aflevering van ‘Verslaafd aan het Kijken’, zei ze: “Als je het niet wilt, verder te gaan.”