French Montana Kondigt ‘Montana’ Album Release Datum, Biedt Gezondheids-Update

12/3/2019

door

Michael Saponara

Scott Dudelson/Getty Images
French Montana presteert op het podium tijdens De Lancering gepresenteerd door Power 106 op FivePoint Amfitheater op 18 Mei 2019 in Irvine, Californië.

Na eindelijk het ontslag van de INTENSIVE care op Thanksgiving, French Montana meer goed nieuws op dinsdag (Dec. 3) als het ging om zijn gezondheid en het aankomende album. De 35-jarige aangekondigd dat zijn verwachte MONTANA album zou uitbrengen op vrijdag (Dec. 6).

Frans geplaatst op een oprechte opmerking om sociale media te beweren dat de “muziek hield zijn geest levend.” “CANT KEEP ME DOWN !! Is workin hard op mijn nieuwe album en ik ben zo trots aan te kondigen de komst van DEZE VRIJDAG !!! #MONTANA De muziek is keepin mijn geest levend. DANK aan mijn fans, love y ‘ all voor ridin met mij door middel van deze reis,” schreef hij.

Montana werd opgenomen in het ziekenhuis voor een ernstige maag problemen en een verhoogde hartslag in de laatste maand (Nov. 21). Op Thanksgiving (Nov. 28), legde hij uit dat hij zou worden vrijgelaten uit de ICU, maar de strijd om zijn gezondheid in een betere plaats was nog steeds aan de gang. “Bedankt Iedereen voor al de gebeden, liefde en steun. Ik ben eindelijk uit de ICU en ben steeds beter dag na dag,” zei hij.

De Bronx transplantatie heeft bezig gehouden met een aantal van de singles in 2019, waarin opgenomen de met sterren bezaaide “het Schrijven op de Muur” met Post Malone en Cardi B, “Suicide Doors” met Gunna, in samenwerking met de Stad Meisjes voor “Wiebelen”, en “Dia” met de rijzende sterren Blueface en Lil Tjay.

Vind French Montana de aankondiging hieronder. MONTANA uit vrijdag.

CANT KEEP ME DOWN !!
Is workin hard op mijn nieuwe album en ik ben zo trots aan te kondigen de komst van DEZE VRIJDAG !!! #MONTANA De muziek is keepin mijn geest levend ——–
DANK aan mijn fans, love y ‘ all voor ridin met mij door middel van deze reis pic.twitter.com/H06wMowZUf

— French Montana (@FrencHMonTanA) December 3, 2019