Games Inbox: Slechtste Resident Evil game, Super Mario Maker 2-update, en de neus van Nemesis

Dat is een beetje een toeter (pic: Gamstat)

De woensdag postcak in meer suggesties voor de beste games voor vijf-jarigen, als een lezer herinnert zich Soul Reaver op de PS1.

Om mee te doen met de discussie zelf e-mail gamecentral@ukmetro.co.uk

 

Elke derde spel
Goed nieuws over de Resident Evil 3 een remake van, als iemand echt getwijfeld dat het zou gebeuren. Na Resident Evil 2 ik zou eigenlijk pre-order meteen als ik dacht dat er iets te winnen met het pre-orders, maar als GC impliciete het is echt niet zo groot in vergelijking met de eerste twee. Ik bedoel, het is fijn. Het is bevoegd. Maar het heeft niet dat dezelfde vonk van de verbeelding en is eigenlijk gewoon een herhaling van 2 maar met meer buiten bits en een meer effectieve versie van Mr. X.

Van de pre-Resident Evil 4 games ik zou zeker zeggen dat het de slechtste en de enige die ik denk dat ik alleen spelen door middel van een keer. Uiteraard Resident Evil 6 is erger, maar ik ben geneigd te zeggen dat Resident Evil 5 is beter. Dat is niet een grote post, maar het is nergens in de buurt zo slecht als 6 en veel plezier in co-op.

Advertentie

Advertentie

Ik hoop alleen dat Nemesis heel iconische zal toestaan Resident Evil 3 en misschien Capcom zal het toevoegen van enkele nieuwe gebieden te stimuleren dingen. Natuurlijk Resident Evil 6 is niet het ergste, die ooit Resi omdat er een aantal vreselijke spin-off. Operation Racoon City, iemand? Maar ik zou zeggen dat Resident Evil 3 is de ergste genummerd item. Tenminste, voor nu dan toch…
Aimtee

 

De duivel kan herinneren
Ik veronderstel dat het denken over het, geen van de verhalen van eerdere Devil May Cry-games zijn bijzonder interessant. Ik denk dat het de instelling vond ik teleurstellend in de meest recente game. Verwoeste straat ondergrondse tunnels demon tunnels demon toren, al eerder gezien in de vorige games.

Ik vond het kasteel in één, de vreemde elektronische niveau met alle Tv ‘ s in de reboot, zelfs 4 had wat groen om dingen te schudden. Misschien ben ik nit-picking hier, dat zal ik houd mijn handen omhoog, maar ik voel me 5 was meer een rehash van de vorige items, met alleen V wordt alles wat nieuw en interessant is. Ik weet niet hoe, maar ik denk dat de serie een shake-up.
Liam

GC: Het is al 11 jaar Devil May Cry 4, en zes sinds de herstart, het was een geheel van intentionele rehash van de originele games. Er is geen punt te schudden tot iets wat de meeste mensen niet eens meer herinneren.

 

Kunt betalen, niet betalen
Goed punt op de korting, maar met in-game-aankopen nu hier te blijven voor de toekomst waarom moeten we betalen dus veel voor een spel? Yep, voordat je het zegt, we hebben niet om geld, maar om de paar weken is er een update van vier nieuwe in-game aankopen.

Advertentie

Advertentie

De manier waarop ik het zie, moet je het niet hebben abonnementen en in-game aankopen. Het moet de ene of de andere, dat is dat hebberig. Ik bedoel, ze krijgen geld van de verkoop van het spel, dan is het seizoen voorbij gaat, en dan in-game aankopen.

Het is gewoon een schande, ze hebben me verslaafd in gaming. Verdomme gaming console! Damn je naar de hel!
David
PS: 21 dagen till the fat man gaat door de schoorsteen.

GC: Waarom zou je niet betalen dus veel voor een spel? Ze zijn niet allemaal in-game-aankopen of abonnementen en geen van hen verlangen dat u om ze te kopen om een goede waarde voor geld. Microtransactions zijn zeker een probleem, maar het klinkt als u niet wilt betalen voor games op alle.

 

E-mail uw opmerkingen naar: gamecentral@ukmetro.co.uk

 

Familie-entertainment
RE: Moriosi. Ik heb een vijf-jaar-oude jongen ook en we hebben de spelen van de Schakelaar samen voor meer dan een jaar. We zijn begonnen met Super Mario Odyssey en hij is erin geslaagd het grootste deel van die spel zelf. Hij houdt van het spelen van Super Mario Party en Mario Kart 8, alsmede Super Mario Bros Deluxe.

Ik heb twee kinderen, beiden ouder dan hij is, en de multiplayer-spellen zijn wat ze het meest genieten. De drie van hen wonen ook Zelda, maar ze maken me spelen dat spel meestal. Zij geven de voorkeur om naar te kijken!
Imran

Slechts een paar suggesties voor Moriosi, over Schakelen spelen voor een periode van vijf jaar oud. Mijn drie-jaar-oude zoon is momenteel geobsedeerd met Super Smash Bros. Ultimate. We spelen samen, kies een fase waar u niet kan vallen van de rand, en hij kan experimenteren met verschillende karakters en de 2D-control regeling. Pokémon Zwaard is ook goed, hij erkent die verplaatst zijn en die helpt om te kiezen welke aanvallen het meest effectief is op basis van het type van de pokémon, dus ik denk dat het spel zou heel goed werken voor een periode van vijf jaar oud.
AudioSpanks

Advertentie

 

Trucs van de handel
Ik heb het eens met degenen die teleurgesteld met de Black Friday aanbiedingen – ik zag een komen via HotUKDeals en Facebook: Pokémon Schild geleverd van Currys voor € 36.99!
Wow!

Ik ga naar de website. ‘Niet beschikbaar voor levering’, maar ik kan u aan de plaatselijke winkels voor de voorraad. Het is niet in voorraad is in één van de vijf winkels bij mij in de buurt.

Ik bel ze op om te vragen, ‘Het is een vergissing is en de prijs niet zal worden gehonoreerd.

Dit voelde een beetje als het schalde de ervaring van mezelf en anderen met betrekking tot Argos. Ik weet een lezer gisteren schreef zeggen dat je kunt bestellen bij een van de hub, maar de website impliceert altijd anders. Voor Items die zijn goede deals zijn niet beschikbaar voor levering en niet beschikbaar om te worden opgehaald in de winkel, hetzij – het impliceert dat de laatste optie is ze te bestellen via de centrale hub.

Het lijkt een beetje dodgy, om eerlijk te zijn. Misschien zijn ze het aanbieden van een deal die je wilt, maar niet daadwerkelijk beschikbaar zijn in de hoop dat u iets anders te kopen? Ik vraag me af of dat werkt eigenlijk op iedereen.
Joseph Downloaden

Ik weet waar Spooky Dromer is afkomstig van RE: Argos’ cynisch sales tactieken: een paar maanden geleden bestelde ik een spel van hun site, in voorraad tegen een goede verkoopprijs, maar een paar dagen later kreeg ik een algemene e-mail, met vermelding van mijn bestelling was geannuleerd. Nadat ik vroeg dit, ze vertelde me dat ze had er geen voorraad is. Dat leek te veranderen, een paar dagen later, wanneer de verkoop afgesloten, hoewel…
FoximusPrime81 (gamertag/NN-ID/Twitter)

Advertentie

 

Oude truc
RE: Tim Keeling punten over Argos. Het spel was niet beschikbaar op mijn lokale winkel in de buurt Merthyr Tydfil, noch in welke winkel in de hele Zuid-Wales – de dichtstbijzijnde Bristol in Engeland. Ze kunnen niet overbrengen van een hub op te slaan als het er niet is. Het feit dat ze ook niet thuis leveren hebben ze een kleine voorraad, samengevat, geloof ik.

In het verleden heb ik geprobeerd om niet beschikbaar Argos verkoop items gereserveerd, voor het wonder van de voorraad beschikbaar is op het moment van de verkoop eindigt. Grappig is dat, maar Argos hebben altijd geweigerd om de eer van de verkoopprijs, zeggende: ik heb om het te kopen voor de volle prijs als de koop is technisch buiten de sale periode, zelfs als het was gereserveerd/besteld tijdens de verkoop. Misschien dat ze dit alleen doen om geld kopers en hun reserve perioden zijn vrij kort tegenwoordig toch.

Dus dat dit niet helemaal een Argos bashing letter, één keer kocht ik een verzameling van vijf games voor de Xbox 360 die sterk werden verdisconteerd met een andere aankoop. Bij het betalen, hun systeem geweigerd om de eer, maar de store manager kwam naar buiten en na het uitleggen van hem online gecontroleerd, in overleg met mij dat de website gemaakt van het aanbod dat beschikbaar moet zijn, en stond het systeem, geef mij mijn zware korting.

Als voor die huidige Xbox Spel Voorbij bieden voor £1 voor drie maanden, gaf ik in, begon zich aan te melden, maar weigerde om vooruit te gaan met het, tenzij ik geleverd met een creditcard of andere betaalmethodes voor de optie blijkbaar een Microsoft-Account is niet goed genoeg voor Microsoft. Ik besef dat er een account is misschien niet genoeg geld in het op een bepaald punt, maar ze konden gemakkelijk een opschorting van uw toegang als je niet betaalt.

Dus terug naar goedkope sensatie en mijn achterstand voor mij, en bidden voor een goede uitgever te koop zijn, en natuurlijk misschien overschakelen naar de next-gen PlayStation als ze dat echt doen achterwaartse compatibiliteit, dus ik kan inhalen op alle spellen die ik heb gemist… en dat zou dan heel goedkoop (hoop ik).
Spooky Dreamer (SpookyDreamBoo – gamertag)

GC: Ze zijn niet bezorgd over u niet te betalen, ze willen dat u vergeet uit te schakelen auto-renew. Bijna alle abonnementen probeer dat dezelfde truc.

 

Het maken van de snede
Gelukkige verjaardag PlayStation en dank u voor zoveel prachtige gaming ervaringen en herinneringen in de afgelopen 25 jaar!

Mooi eerbetoon GC en welverdiend.
Gill C.
PS: ik denk dat Soul Reaver moet hebben gemaakt van de snede hoewel, als alleen voor de graphics die waren niets minder dan miraculeus op de tijd en het had een goed verhaal ook. Nog steeds, je weet wat ze zeggen, ‘Je niet kunt alle van de mensen van de tijd.’

GC: Ze zeggen ook, ‘Top 11 klinkt niet zo goed als ‘Top 10’.

 

Inhalen op elke vorige Games Postvak in hier

 

Super Onenigheid Bros.
Absoluut zoemen over de inkomende Super Mario Maker 2-update. Het is gewoon zo gebeurt het dat ik aan het schrijven was over de game toch.

De afgelopen maanden is een groep mensen uit de Mario-Maker gemeenschap voor het maken van een volledige avontuur!

Ik was erg vriendelijk verzocht om het niveau van het zelf. Ik aanvaard en gemaakt niveau 8-5.

Het volledige spel, uitsluitend met behulp van de Super Mario World stijl, bestaat uit acht werelden van de zes niveaus, plus een speciale bonus wereld van de acht niveaus.

Het spel is zeer traditioneel in de natuur en elk niveau heeft vele ontwerpen en getest om dood te zorgen dat het uiteindelijke product is een goede standaard en spiegels de moeilijkheid van een Mario-spel gemaakt door Nintendo zelf.

Ik kan getuigen dat na het spelen door de hele zaak dit weekend dat het geweldig, echt geweldig!

Hoe kan ik dit spel spelen? Check out de geweldige website natuurlijk! Het is echt heel indrukwekkend. Het heeft alle info die je nodig hebt en heeft zelfs een interactieve kaart die je kunt spelen samen met de als u dat wenst.

Genieten!
Fatyshenrys

 

Inbox ook-rans
Goed nieuws over Resident Evil 3 remake, maar eh… niet Nemesis’ neus kijken een beetje raar? Ik weet niet meer uitzien als dat voor. Hier is de hoop voor een onthullen volgende week.
Wayne

RE: Matt, ik hoop dat je snel pal. Zorg goed voor jezelf.
JAH

 

Deze week is een Hot Onderwerp
Met Black Friday gewoon weg, het onderwerp voor dit weekend in de Inbox is wat is je beste video game koopje van het jaar?

Zelfs als het niet recent, wat voor spel, console of ander video-game-gerelateerde items heb je gekocht voor goedkope en waarom was je zo blij mee? Was je specifiek te wachten om te gaan goedkope of heb je een kans op het vanwege de prijs?

Hoe normaal is het voor u om iets te kopen op deze manier en in het algemeen hoe vaak je games kopen in de buurt volledige prijs, in tegenstelling tot wanneer te koop? Ook geef alstublieft uw brieven voor de Hot Topic of weekdag Postvak in, want het is al moeilijk uit te werken die zijn bedoeld voor die.

E-mail uw opmerkingen naar: gamecentral@ukmetro.co.uk

 

De kleine lettertjes
Nieuw bericht Postvak updates verschijnen elke weekdag ochtend, met speciale Hot Topic Postvakken in het weekend. Lezers letters worden gebruikt op basis van verdienste en kan worden ingekort.

U kunt ook uw eigen 500 tot 600-woord 4Player viewer heeft op elk moment, die, indien gebruikt zal worden weergegeven in het volgende weekend slot.

U kunt ook uw opmerkingen hieronder, en vergeet niet ons te volgen op Twitter.