“Gedachten over zelfmoord”: Sophie Turner sprak over de invloed van bekendheid aan haar geestelijke gezondheid

Dit jaar Sophie Turner slechts twee spraakmakende premières, waarvan het laatste deel van de trilogie “X-men”. Vele kijkers zijn al bezig met de voorbereiding voor het falen van de film en bekritiseerde de protagonisten, zoals het was met de vorige tapes. En met deze houding, Turner heeft te kampen met de adolescentie, die niet kon, maar van invloed op de psychische gezondheid. In een recente interview met de actrice openhartig toe dat in een bepaalde periode van het leven aan zelfmoord gedacht.

Voor de eerste keer de heerlijkheid viel op Sophie Turner in 2011, na de release van de serie “Game of thrones”. Het karakter actrice was een controversiële karakter, waardoor de fans uit te breiden om haar heen, zowel in positieve en negatieve discussie. Voor een dergelijke populariteit, Turner moest betalen een forse prijs. In de podcast Phil in de lege, Sophie zei dat de opmerkingen in de sociale netwerken van invloed op de psychische gezondheid: ‘ik geloof gewoon dat ik dik ben, ik ben een slechte actrice. Ik maakte het personeel van de kostuum Afdeling om te draai je het corset niet, want ik was erg verlegen,” vertelde hij de sterren.

De ervaring en het gevoel van onveiligheid hebben geleid tot de symptomen van depressie, die werd verergerd door het feit dat ze koos voor haar carrière en niet naar de universiteit gaat, net als haar vrienden en broers. “Ik had geen motivatie om iets te doen en om naar buiten te gaan. Ik wilde niet zien, zelfs de beste vrienden. Ik heb last van een depressie voor vijf of zes jaar. En het grootste probleem voor mij is om uit bed te komen en eruit te komen van het huis,” toegelaten Turner.

Volgens Sophie, kwam het tot zeer zware gedachten, “Dit is vreemd. Ik zei dat ik het niet al te depressief, jonger, maar dan moet ik vaak aan zelfmoord gedacht. Hoewel ik kan niet uitleggen waarom. Misschien was het gewoon een rare hobby, maar ik zat te denken over het.”