Gênant vader Chris Martin

Gênant vader Chris Martin

Chris Martin-15-jaar-oude dochter was gekwetst toen hij probeerde om te verrassen van haar op het werk.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Chris Martin, de dochter, was gekwetst toen hij probeerde om te verrassen van haar op het werk.

Chris Martin

De Coldplay-frontman is erg “trots” dat 15-jaar-oude Apple – zijn oudste kind met de ex-vrouw Gwyneth Paltrow – is geland haar eerste baan dus dacht dat het leuk zou zijn om naar de winkel waar ze een kassier.

Echter, de tiener was onder de indruk toen ze zag dat haar vader de wacht door haar tot zich komen en beval hem te gaan, en hij was ook “bang” van haar om haar wensen.

Chris – die heeft ook een 13-jarige Mozes met Gwyneth – zei: “Mijn dochter werkt in een kledingwinkel, het is haar eerste baan en ik ben zo trots op haar, ze maakt haar weg in de wereld.

Ik ging naar haar verrassen… Niet haar verrassen, ging ik naar haar, en ik dacht dat ik beter iets kopen.

“Ik vond een t-shirt uit het rek en opgesteld in de wachtrij. Ze was bij de kassa, waren er twee en zij zag mij en ging als volgt (mond) ‘Papa out’].

“Ik voelde me verschrikkelijk, dus verhuisde ik naar de andere lijn, die de t-shirt en bang van mijn dochter.”

Maar ondanks haar afschuw bij het zien van het ‘Wezen’ – zangeres op haar werkplek, het leek Apple waardeerde het gebaar.

Chris toegevoegd in een interview met Ellen DeGeneres: “ik bracht haar enkele fudge dus zei ik tegen de dame, ‘Kun je geef haar dit?’ En als ik wegging en zij riep: ‘ik hou van je papa.’ “

De 42-jarige zanger deelden ook een verhaal van zijn eigen verlegenheid na Ellen speelde de trailer voor de aankomende horror-vervolg ‘Een Rustige Plek, 2’, het toelaten dat na de release van de eerste film, die hij had gestuurd, het is hoofdrolspeelster Emily Blunt met haar man, de film is schrijver en haar co-ster John Krasinski, een spoof idee voor een muzikale bewerking – maar zijn grap viel plat wanneer ze genegeerd zijn pitch.

Hij zei: “Als ‘Een Rustige Plek’ kwam uit ik had een idee voor een grap daarna stuurde ik Emily Blunt en haar man dit idee voor een musical van Een Rustige Plek en het was aan mij (playbacken de piano). Ze hebben nooit gereageerd.

“Elke keer zie ik die trailer, het maakt me ziek, want ze moeten gedacht hebben dat ik de mickey. Ik was het niet, het was echt, ik heb genoten van de film.”

Tagged in Chris Martin
Coldplay
Ellen DeGeneres