Gogglebox-sterren George Gilbey veroordeeld voor rijden onder invloed van alcohol jaar na mishandelen ex-vriendin

Hij diende een gemeenschap straf voor een gewelddadige aanval op zijn ex-vriendin (Foto: Getty)

In 2018 hij werd gespaard voor de gevangenis en in plaats daarvan een zinsnede van 100 uren onbetaald werk, 40 sessies van ‘rehabilitatie activiteit’ als het betalen van een bedrag van £1,105, met inbegrip van vergoeding voor de schade die hij veroorzaakt in de aanval.

Miss Conway heeft ook een huisverbod op zijn plaats, te verhinderen dat hij contact met haar op haar adres.

George Gilbey roem op Gogglebox (Foto: Kanaal 4)

Spreken in het hof Missen Conway sprak van de avond de gebeurtenissen na een dronken avond was, had hij in de kroeg te kijken naar Cheltenham Races.

Advertentie

Advertentie

‘Hij deed een uitval naar mij waar ik zat op de bank. Mijn armen omhoog en hij begon mij aan te vallen met verschillende voorwerpen in de kamer,’ zei ze.

‘Hij begon met dingen te gooien bij mij de hele tijd, net als mijn lamp, en kaarsen. Hij scheurde het kind poort tegen de muur en begon me te slaan met het.’

Meer: Showbizz

Benidorm sterren Julie Graham trouwt met toyboy minnaar Davy Croket na de tragische dood van de man

Strikt Neil Jones en Alex Scott genieten van glam night out samen in Londen

Stacey bekritiseert Coleen voor het openbaar beschuldigen Rebekka van de verkoop verhalen

Ze voegde eraan toe: ‘Toen de TV kwam bij mij is dat wanneer ik dacht dat ik in de problemen hier en ik zei: “Please don’ t leave my baby zonder haar moeder.”

‘Op een bepaald punt na dat ik moet een black-out. Toen ik wakker werd de flat was rustig en ik kroop naar de telefoon, die had alle knoppen op de ingeslagen in. Vervolgens heb ik gezocht voor mijn mobiele telefoon in de chaos.’Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: de Strikt Karim Zeroual bovenaan het leaderboard na het terug stuiteren van de griep

MEER: Benidorm sterren Julie Graham trouwt met toyboy minnaar Davy Croket na de tragische dood van de man