Hardman Paddy Doherty heeft geslagen prostaatkanker en is nu een grote ster in Japan

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het verzenden van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Hij is de bare-knuckle vechter die steeg naar roem met zijn vechtpartijen op My Big Fat Gypsy Wedding.

Maar TV-hardman Paddy Doherty zegt dat zijn dagen van sloop achter hem na het winnen van zijn grootste strijd van al – een zeven maanden durende strijd met prostaatkanker.

Paddy, 60–, die verscheen in Danny Dyer Dodelijkste Mannen – wil een rustig leven na het goede nieuws in Maart, na de zes uur van de operatie.

Vandaag zegt hij in de zondag Mensen hoe de beproeving die ooit liet hem suïcidale heeft hem een nieuwe waardering voor het leven.

Hij zei: “ik ben een man en man, maar ik ben niet beschaamd om toe te geven wanneer ze gaf me de all-clear” ik huilde van geluk. Ik waardeer het leven zo veel nu, het is ongelooflijk.

“Heel veel mensen gebruikt om te probeer om te kies gevechten en ik zou een divvy en terug te vechten. Nu ik de andere wang toekeren.

“Noem me wat je wilt. Alles wat ik wil is vrede en geluk.”

Paddy praktijken zijn Samurai warrior vaardigheden op Yanagawa Tachibanna

Lees Meer

  • Paddy Doherty ‘ s familie ‘fury’ als een BMW-bestuurder ontsnapt aan gevangenis na het tragische race crash

 

Om dit te vieren zijn hersteld gezondheid, Paddy is voltooid een reeks van buitengewone emmer-lijst van activiteiten die moeten worden uitgezonden, begin volgend jaar.

Vorige maand reisde hij naar Japan, waar hij gedurende drie en een halve week vinken 14 uitdagingen, met inbegrip van samurai martial arts lessen, zwemmen met dolfijnen, ballonvaren en het vangen van elektrische aal met zijn blote handen.

De ster ook een bezoek aan een rijstvelden en een vulkaan beklommen als onderdeel van de fantastische reis met presentator pal Dan Coll, 58, die is ook behandeld voor prostaatkanker.

‘We hadden een bal’ zei Paddy

Lees Meer

  • Paddy Doherty zou niet willen pijnlijke pijn van prostaatkanker op zijn ergste vijand

Paddy zei: “ik ben een beetje van een adrenaline-junkie. Het geeft me een kick om te doen enge dingen. En niets is erger dan prostaatkanker. Angst gaat gewoon van je weg.

“Ik heb gekke dingen die ik had nooit gedroomd dat ik zou doen als ik was om mijn behandeling. Het was een once-in-a-lifetime ding. Elke dag dat je denkt, ‘Dit is te mooi na ziek te zijn.'”

Sommige uitdagingen waren zo huiveringwekkende hij vertelde zijn toegewijde vrouw Roseanne enige momenten voordat ze uit angst dat ze zou zorgen.

Het paar, die zijn gebaseerd op een kampeerterrein in Queensferry, Noord-Wales, zijn wed 40 jaar, had tien kinderen samen en hebben 19 kleinkinderen en een achterkleindochter.

Dan en Paddy eten in Pyonkichi, een lokale traditionele gerechten bar in Fukuoka

Paddy zei: “ik riep mijn vrouw twee keer per dag. Ze vertelde me niet te bungee springen, zodat vertelde haar dat ik het niet deed. Dan op de dag net voordat ik riep haar en zei sorry maar ik ga om het te doen en opgehangen.

“Ze zeggen: ‘you’ re gonna geef mij een hart aanval!’ Maar ik deed het, ik sprong op 160 meter van een brug af en het was de meest verbazingwekkende ding.”

Maar de grootste schok was zijn onverwachte fanbase in Japan.

“De manier waarop ze behandeld me daar een grap was”, zei hij.

Dan en Paddy nemen een riksja rit in Fukuoka

“Het was zo fantastisch. Iedereen herkende mij, ik kon het niet geloven.

“Ze wist mij van Danny Dyer Dodelijkste Mannen en Big Fat Gypsy Wedding. Heus, ik ben niet opscheppen, het was duizenden mensen vragen om selfies.”

Geboren in Manchester aan de Ierse ouders, Paddy gevonden bekendheid toen Danny interviewde hem voor zijn Bravo serie over groot-Brittannië ‘ s meest gevreesde mannen in 2009.

Dan Coll en Paddy nemen de wateren in een traditionaly ‘onsen’ (bad) op de Ayunosato Hotel in Hitoyoshi Stad

Hij ging op om te verschijnen in Channel 4’s hit show over het leven van de reizigers. In 2011 sloeg hij Kerry Katona om te winnen Celebrity Big Brother .

De overwinning, geeft hij toe, nog steeds verbaast hem. Hij zei: “ik ben een nobody. Ik had nooit gedacht dat ik zou voor het laatst in. Na een week ging ik naar de dagboek kamer en zei: ik heb genoeg, ik wil om terug te gaan naar mijn vrouw.

“Ze vertelde me dat ik dat niet kon omdat het openbaar gehouden stemming voor mij. En dan heb ik gewonnen. Ik kon het niet geloven. Ik kan het nog steeds niet.”

Hij verscheen in een reeks van andere reality shows, maar nog steeds heeft één op zijn persoonlijk verlanglijstje te vinken.

“Ik zou graag uit de grond van mijn hart, om te gaan in de jungle,” zei hij. “Ik moet de grootste lachen. Ik werd verondersteld om te gaan ik ben een Celeb twee keer, maar uiteindelijk weigerden ze mij. Denk ik, want ik ben een reiziger, ze zei van niet.”

Paddy opknoping van een bungee-lijn op Itsukimura Bungy, in Kumamottoe, Japan

Maar hij hoopt dat de producenten te heroverwegen na het bekijken van zijn nieuwe serie ‘Bucket List’, die zal te horen zijn op het nieuwe kanaal TravelXP in het nieuwe jaar.

Hij legde uit: “Deze serie voelde ik me net als hen te laten zien dit is wat ik kan doen. En de entertainment bracht ik was ongelooflijk.”

Paddy ‘ zegt hij rijdt hoge nadat ze in remissie.

En hij is genieten van het helpen van andere mensen in de reizende gemeenschap omgaan met de ziekte.

Paddy gezien het nemen van een pauze van het winkelcentrum in Canal City shopping mall in Fukuoka, Japan

De ster, die nog steroïde medicijnen en check-ups, zei: “ik ben zo trots op zijn. Weet u hoeveel reizen mensen zeggen, ‘Paddy’ Doherty ik zag je op de ochtend ontbijt toon en ik ging mezelf getest.’ Ik zweer op mijn leven ging ik naar de kroeg van afgelopen nacht en deze jongen die ik ken zei, ‘ik heb wat je had, prostaat-kanker.’

“We hadden een goed gesprek, en ik heb heel veel bang van hem.”

Paddy heeft openhartig gesproken over hoe het met de pijn van gaan voor een beetje lijden terwijl de symptomen van de ziekte liet hem in tranen.

Hij vertelde hoe hij negeerde de pijn voor maanden, totdat hij begon bloed en ging voor tests bevestigd dat de ziekte.

Hij was de verrassende winnaar van Celebrity Big Brother in 2011
(Afbeelding: PA)

Uiteindelijk wordt de pijn werd zo erg dat hij zelfmoord gedacht tweemaal. Wanneer behandeling met steroïden, niet werken, hij had een operatie aan de Manchester Royal Infirmary te verwijderen zijn prostaat en het vaststellen van het bloedverlies probleem.

Met de beproeving achter hem vandaag, en het tonen van de humor won hij de legioenen van fans, grapte hij: “Toen had ik mijn eerste wee nadat ik was en ik kon niet geloven dat ik pijnvrij was. Ik was van plan om een video en Free Willy.

“Die donkere tijden zijn op een lange weg in het verleden. Ik moest dood zijn een heleboel keer. Ik geloof echt dat God leidde mij van iets. Ik heb het zwaar vernielde en een miljoen slechte tijden is gebeurd. God zij dank ben ik nu hier. Het leven kan alleen maar beter worden.

“Niet voor geld te koop voor je gezondheid. Ik heb de loterij gewonnen. Wat geld kan repareren is geen probleem, maar als het iets is wat geld niet kan repareren, heb je een probleem.”

Paddy in zijn My Big Fat Fypsy Bruiloft dagen
(Afbeelding: Kanaal 4)

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • WAG wars is serieus!

  • Flack krijgt naakt

  • Khloe K ‘ s wijzigen neus

  • Tupac theorie nieuw leven ingeblazen

Hij schrijft zijn eigen liefdevolle familie en veel van hen wonen op het zelfde caravan-site – voor het ondersteunen van hem en toonden hun blijdschap toen hij werd in remissie.

“Ze kon niet stoppen met me te kussen en te omhelzen mij. Mijn kleinkinderen zijn mijn hele wereld. Wetend dat ik nog langer met hen betekende alles. Ik wist nooit of ik ze zie groeien en het was gruwelijk.

“Zonder mijn vrouw ben ik geen man, ik ben niemand. De lucht die ik adem is mijn vrouw. Ongeacht wie of wat ik ben blijft ze mijn voeten op de grond. Ik ben niets zonder haar en ze is geen goed zonder mij.”

  • Dan en Paddy ‘ s Bucket List begint op kanaal TravelXP van februari, een co-productie van RKB en Killion Films.