Henry Cavill Eigenlijk Denkt Als Superman

  • Door

    &

door

kelli boyle

|

Wed., Dec. 4, 2019 4:21 AM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailverplaatsen
sluiten

Nu PlayingUp NextDid Henry Cavill is Superman Rol Helpen Film “Mission: Impossible”?

Zelfs al is hij hing zijn rode cape, Henry Cavill nog kanalen Superman om hem te helpen beslissingen te nemen.

Tijdens een verschijning op woensdag Jimmy Kimmel Live!, de engelse ster geopenbaard Jimmy Kimmelhoe hij een fan geworden van de NFL ‘ s Kansas City Chiefs dankzij zijn geliefde DC karakter. En het is heel de heroïsche verhaal.

Als Cavill uitgelegd, “ik besteed veel tijd hier, uiteraard. En ik zou kijken naar een aantal American football. Ik begon het leuk te vinden de sport, en ik besefte dat ik moest kiezen voor een team. En de enige manier waarop ik kon kiezen voor een team was met iets dat nooit zal veranderen. Was het niet gaat worden, ‘Mijn vriend houdt van dit team’ of wat het ook mag zijn.” Om hem te helpen beslissen, vroeg hij zich af, “Wat zou Superman doen?”

Als de acteur verder, “ik dacht dat het één ding dat nooit zal veranderen in mijn leven is de Superman aspect van het. En ik dacht dat Superman is uit Kansas, de Leiders, de mensen in Kansas ondersteuning van de Chiefs. Het is gewoon alles bij elkaar opgeteld.”

Bekijk

Henry Cavill Praat Superman Terug in Justice League

Als Kimmel merkte in een reactie “Dus, je iets van zei, ‘Oh, als Superman was een voetbal fan…” Sloeg in Cavill, “Oh, hij zou zeker een Chiefs-fan.”

“Wow, dat is raar,” Kimmel geplaagd.

En maak je geen zorgen, hij maakte het tot een spel op de Chiefs’ stadium in Kansas. Hij onthulde dat hij kreeg om te gaan op de zijlijn en getuige te zijn van het spel (en vlammenwerpers) uit de eerste hand—een moment dat hij echt van hield om te zien gegeven, nou ja, hij is een actie-ster.

Later in het interview, Kimmel rolde een clip van Cavill de komende Netflix fantasy-serie The Witcher. En hij openbaarde dat, zoals met zijn vorige films, deed hij zijn eigen stunts!

Het spreken van het gebruik van een stuntman, de Mission Impossible aluin gedeeld, ‘ ik doe mijn best niet te doen. Op [The Witcher] ik maakte geen gebruik van een stuntman op alle. Voor mij is het heel belangrijk dat het karakter bestaat in de actie, in plaats van alleen een scène, en dan heb je een actie-scène, die volledig gescheiden, dan bent u weer aan het acteren weer. Het is echt belangrijk dat het verhaal en de karakter reis door al die dingen.”

Als Kimmel grapte, “Is dat iets wat Tom Cruise beschaamd u in? Het niet gebruiken van stuntmannen? Is net als hij, ‘Hey, ik doe alles. Je moet alles doen, ook.'” Cavill geplaagd terug, “Ja, ik lijd voor elke dag.”

Netflix

Wat nog interessanter is over zijn rol op de Netflix—serie-die is gebaseerd op de fantasy-boek-serie met dezelfde naam—is dat hij voor het eerst hoorde over het project op het internet!

“Ik had het niet lezen van de boeken als een kind,” de Justice League aluin onthuld. “Ik speelde de games. Ze bracht een spel genaamd Witcher 3 in, het is ongeveer vijf jaar geleden nu. Dat spel gespeeld tot de dood, en toen hoorde ik het uit komt. Ik ontmoette de showrunner, en toen heb ik geleerd ze waren boeken. De boeken gelezen, en ik besefte dat ik miste op een hele wereld van de dingen.”

De show, die hits Netflix Dec. 20, wordt vergeleken met het Spel der Tronen door zijn magische elementen, epische setting en Cavill is platina blond, Khaleesi-achtige haren. Bekijk het volledige interview te horen Cavill grap over hoe Emilia Clarke geïnspireerd zijn karakter ontwikkeling.

E! Nieuws geeft weekdag ‘ s ochtends naar het begin van 2020!

Trending
Verhalen