Hier is Het Verhaal Van Hoe Travis Barker Eindigde Op Yungblud + Halsey ‘ s Nieuwe Track ’11 Minuten’

Soms is het net zo eenvoudig als het hebben van het juiste telefoonnummer.

Gisteravond Yungblud en Halsey liet hun nieuwe track ’11 Minuten’ met Blink-182 drummer Travis Barker.

Maar hoe Yungblud en Halsey eindigen met Travis Barker op hun track? Het spreken van de Australische radio-zender Fox 101.9, Yungblud, echte naam Dom, vertelde het verhaal van hoe het allemaal ontstaan is.

“Het was gek, het was mentaal.” Dom gedeeld. “Ik herinner me dat ik de geprogrammeerde drums en was als ‘we’ ve gotta get live drums’. En Zach mijn producer was als ‘weet je wie zou klinken dope op deze? Travis Barker.'”

“En ik had zoiets van ‘…je hebt gelijk.’ En dan in mijn hoofd was ik als ‘hoe krijgen we Travis Barker op het spoor?’. En As – Halsey – uiteraard gaat ‘ik heb zijn nummer!’ En ik ben net zoals ‘natuurlijk’. En Zach gaat ‘Eigenlijk ik heb zijn nummer ook’ en ik ben als ‘natuurlijk wel!’.”

Hij vervolgde: “ze tekst hem, en 20 minuten later komt hij in de studio. En ik stond er met mijn bek wijd open als – 13 jaar oude mij is dood nu. Wat?! Dat is Travis Barker het spelen van de drums op mijn lied!

“Hij was in 10 minuten. Kwam in, spijkerde het in één take. Ik was als ‘goed Travis, die was ziek man. Kan je gewoon spelen dat weer voor ons eigen vermaak?’ En hij had zoiets van ‘yeah man, geen stress’. En komt gewoon in en nagels! En dat vullen op het einde van het, op slechts nagels in één.”

En de rest is geschiedenis!

Check ’11 Minuten’ hieronder:

Pick-up van uw exclusieve Yungblud ‘Hype’ merch box nu, wereldwijd SHOP.ROCKSOUND.TV