Hoe vaak heeft Ian Wright getrouwd en hoeveel kinderen heeft hij?

Ian was eerder getrouwd met Debbie (rechts), met wie hij twee kinderen heeft (Foto: Rex Shutterstock)

Ian wed tweede vrouw Nancy Hallam in 2011, en heeft onthuld tijdens ik ben Een Beroemdheid die ze had geen idee wie hij was, toen ze voor het eerst ontmoet.

‘Mijn missis weet niets van voetbal,’ legde hij uit.

‘Ik ontmoette haar in een pub in Notting Hill, het was de grootste soort van mes uit in respect om iemand te ontmoeten. Ik zeg niet dat ik ben Brad Pitt, maar ze overvallen me af zo prachtig ik wist dat zij het was.’

Ian en Nancy ontmoet in een kroeg en trouwden in 2011 (Foto: Rex Shutterstock)

Hij toegelaten voor de show die hij kan missen voetbal meer dan hij mist Nancy – beleden, maar het zou moeilijk worden zonder beide van hen.

‘Ik ben zeker gaan missen voetbal. Ik denk niet dat ik ooit in een situatie waar ik dat geïsoleerd is van het spel in mijn leven.

‘Ik ben ook gaan mis mijn familie. Ik spreek tot mijn mevrouw elke dag en het gaat om een test.’

Hoeveel kinderen heeft Ian Wright hebben?

Sorry, deze video is niet meer beschikbaar.

Ian is vader van acht kinderen van zijn verschillende relaties.

Het schrijven in zijn 2016 memoires van Een Leven In het Voetbal: Mijn Autobiografie, hij bekent: ‘ik heb acht kinderen bij vier vrouwen. Twee ben ik getrouwd, twee wist ik niet. ‘Sharon (Phillips) is moeder van mijn oudste jongens, Shaun en Bradley Wright-Phillips. Mijn derde zoon Brett.

Advertentie

Advertentie

‘Dan is Deborah en ik trouwden in 1993 en we hebben een zoon, Stacey, en een dochter, Bobbi.’ Hij ging verder: ‘Mijn dochter Coco werd in 2006 geboren en ik steun haar, maar spelen geen ander deel van haar of haar moeder het leven. ‘En ik ben getrouwd met Nancy in 2011, en we hebben twee dochters, Lola en Roxanne.’

Hij zei ook dat hij nooit de bedoeling had om zo veel kinderen te zeggen: “ik heb niet voor om zo te zijn. Ik wilde trouwen maar een keer en nooit van plan te zijn met zo veel kinderen in zo veel verschillende omstandigheden.

‘Mij en mijn broer altijd gebruikt om te zeggen dat we niet willen kinderen, maar als we volwassen werden, overal waar we keken waren er veel jongens met kinderen.’

Ik ben Een Beroemdheid blijft op ITV op woensdag avond om 9 uur.

Lees meer: https://metro.co.uk/2019/11/20/is-im-a-celebritys-ian-wright-married-does-he-have-children-and-how-tall-is-he-11187922/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/