Hollyoaks sterren Kirsty-Leigh Porter breekt de stilte verbrekend post na het tragische nieuws dat dochter is doodgeboren: ‘ik zal altijd jouw mama’

Door Alana Anderson

Woensdag, 13 Februari 2019

Hollyoaks sterren Kirsty Leigh-Porter heeft gedeeld, een hartverscheurend post nadat haar dochter is doodgeboren [Getty ]

Hollyoaks sterren Kirsty-Leigh Porter gedeeld met het trieste nieuws dat haar dochter is doodgeboren op haar Instagram-account in januari.

De 30-jarige actrice en haar partner Paul, 41, werden links verwoest na hun dochter, Penny-Leigh Kapper, werd helaas dood geboren.

Voor de eerste keer sinds het delen van de verwoestende nieuws met fans, Kirsty heeft genomen om de sociale media te delen, een hartverscheurend post hommage aan haar geliefde dochter.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb me afgevraagd of ik het moet posten of niet.. maar hier is… ik post dit voor Penny-Leigh, ik post dit voor elke vrouw en man die messaged mij met hun verhalen van hun slapende engelen, (ik lees elke één en nog steeds berichten terug) ik post dit voor iedereen die behoefte heeft om het te zien, ik post dit met kracht dat onze baby ‘ s worden niet vergeten. Ik post dit met de kracht van elke persoon die is verzonden mij, wie weet wat het is, in de hoop dat je begrijpt dat je niet alleen bent. En ik ben hier voor jou. Ik schreef het toen ik net had verloren van mijn baby meisje Penny-Leigh. 👼🏼 Mijn hart fysiek pijn, het is in een miljoen stukjes en terwijl ze proberen om hun weg terug samen het heeft geen zin als mijn hart zal nooit worden weer compleet, want als je linkerkant, een groot stuk van het links met je en zal altijd met u waar u ook bent. Niets maakt zin meer omdat ik het niet kan houden jullie in mijn armen. Ik snap het niet om je eerste glimlach, de eerste onderuit, ik snap het niet om te kleden je aan, verander je luier, voeden je, bad je, kus je welterusten en knuffel je in de ochtend, bekijk je je eerste stappen, kijken je aan het groeien, Maar ik zal altijd jouw mama. Ik zal altijd van je trots. Als ongelooflijk verdriet verbruikt mij en deze donkere wolk stokken boven mij, ik heb nog uw licht om me te begeleiden. De helderste ster aan de hemel. Oh my darling Penny-Leigh, mijn mooie meisje, Je kwam in ons leven als een wervelwind en nu opeens is het weg. Rustig en toch volledig gevoelloos. Al onze plannen, onze toekomst, weggepikt op een moment dat we kunnen nooit meer terug te komen en veranderen. Mijn geest kan niet begrijpen hoe ik de bevalling ook nog mijn baby is hier niet met mij. Hoe is dat ok? Hoe is dat ooit gaat ok? Mensen zeggen: “ze was te goed voor deze aarde” maar dat zou betekenen dat er een reden was u niet hier nog met je mama en papa, en ik denk niet dat er enige reden voor deze. Hoe kan overal, maar in onze armen beter voor u? Met het overweldigende verdriet komt het SCHULDGEVOEL. Als ik me niet een hoop op de vloer van de badkamer verbergen van mezelf weg te huilen, ik ben benieuwd doelloos rond in de kamer met SCHULDGEVOELENS #doodgeboren #angelbaby

Een post gedeeld door Kirsty-Leigh Porter ☮️♑️💟 (@kirststarburst) op

Kirsty-Leigh Porter deelde het hartverscheurende nieuws op haar Instagram-account [Kirsty-Leigh Kruier/ Instagram]

Naast een foto van een moeder met een baby met engel vleugels, ze schreef: “ik ben het posten van deze voor Penny-Leigh, ik post dit voor elke vrouw en man die messaged mij met hun verhalen van hun slapende engelen, (ik lees elke één en nog steeds berichten terug).

Top Verhalen


Hollyoaks’ Kirsty-Leigh Porter blijkt doodgeboorte van het meisje van de baby in hartverscheurende verklaring


Hollyoaks’ Kirsty-Leigh Porter onthult de zwangerschap was niet gepland als ze debuteert baby bump


Hollyoaks sterren Kirsty-Leigh Porter kondigt ze is zes maanden ZWANGER van eerste kind

“Ik ben het posten van dit voor iedereen die behoefte heeft om het te zien, ik post dit met kracht dat onze baby’ s worden niet vergeten. Ik post dit met de kracht van elke persoon die is verzonden mij, wie weet wat het is, in de hoop dat je begrijpt dat je niet alleen bent.

“En ik ben hier voor jou. Ik schreef het toen ik net had verloren van mijn baby meisje Penny-Leigh…”

Kirsty-Leigh Porter kondigde haar zwangerschap in November [OK! tijdschrift]

Ze vervolgde: “Mijn hart fysiek pijn, het is in een miljoen stukjes en terwijl ze proberen om hun weg terug samen het heeft geen zin als mijn hart zal nooit worden weer compleet, want als je linkerkant, een groot stuk van het links met je en zal altijd met u waar u ook bent.

“Niets maakt zin meer omdat ik het niet kan houden jullie in mijn armen. Ik snap het niet om je eerste glimlach, de eerste onderuit, ik snap het niet om te kleden je aan, verander je luier, voeden je, bad je, kus je welterusten en knuffel je in de ochtend, bekijk je je eerste stappen, kijken je aan het groeien, Maar ik zal altijd jouw mama.”

Meest Populair

Waar is Holly Willougby? Host gedwongen te MISSEN Deze Ochtend door een ziekte

Kirsty-Leigh Porter aandelen hartverscheurend post na dochter is doodgeboren

Losse vrouw Carol McGiffin onthult ze in het geheim GETROUWD

Ze eindigde met: “Hoe kan overal, maar in onze armen beter voor u? Met het overweldigende verdriet komt het SCHULDGEVOEL. Als ik me niet een hoop op de vloer van de badkamer verbergen van mezelf weg te huilen, ik ben benieuwd doelloos in de kamer rond met een SCHULDGEVOEL.”

Kirsty-Leigh afgebeeld met verloofde Paul [Instagram/Kirsty-Leigh Porter]

Een verwoest Kirsty schreef in een bericht aan haar volgers op 29 januari: “Ons mooie meisje, Penny-Leigh Kapper werd geboren te slapen op de 21ste van December 2018 op 6.49 ben 29 weken & 3 dagen jong. Mijn hart heeft nog nooit pijn willen. Slaap zoet onze engel. We zullen altijd van je houden. Hou van je Mama & Papa. Mijn Alles.”

De ster kondigde haar zwangerschap als ze debuteerde met haar zes maanden baby bump in een shoot en interview met OK! magazine in November.

Het Leela Lomax actrice vertelde de publicatie in de tijd: “We zijn echt heel, heel gelukkig. Je voelt je dan alles in een keer.”

Top Verhalen

Kirsty dumpt Danny over dronken bender

Hollyoaks’ Jimmy Essex kondigt betrokkenheid vriend Charles

Stephanie Davis berichten instructie over haar verleden: ‘Dit is niet hoe mijn verhaal zal eindigen’

Celebrity Nieuws
Hollyoaks

Zeep
TV

Meest Populair

TOWIE is Dan Edgar joins Real Housewives van Cheshire volgende split met Amber Turner

Losse vrouw Carol McGiffin onthult ze in het geheim GETROUWD

Adam Collard breekt de stilte online volgende schok split van Zara McDermott