“Igor is mijn man” Victoria Lopyreva verteld over het huwelijk dat reeds plaatsvond

De presentator gaf een openhartig interview over zijn persoonlijke leven.4 Dec 2019 / 14:45 Tekst: Darya khvichiya / Foto: stills uit video

Gisteren Instagram Victoria Lopyreva publiceerde een reeks van foto ‘ s proberen op trouwjurken, zeggen ze bereidt zich voor op de viering. Details liet ze in het geheim, maar niet voor lang. Vandaag YouTube-show “gerucht” Victoria toegelaten: ze officieel getrouwd, maar in plaats van een grote bruiloft die ze Igor Bulatov heeft net getrouwd in het register kantoor.

Igor is mijn man. Officieel. We zijn getrouwd. We hadden een mooie ceremonie schilderij in de Gribojedov Paleis. Er werden uitgenodigd de dichtst – en mijn familie, onze vrienden. Het hebben van een goede tijd. Ik ben een miljoen bruiloften gehouden en weet wat het is. Dus als ik te zeggen had, hoe het eruit zal zien in de bruiloft van mijn dromen – ik zou hebben beschreven als het gebeurde. We hadden besloten dat We gewoon naar de rechtbank, en dan zal een coole bruiloft. We hebben zo veel vrienden over de hele wereld, moeten ze monteren. Ik heb nog geen morele kracht.

Bieden Igor deed me lang geleden. Eenmaal over de voorgaande processen. Ik wil u nu vertellen een mooi verhaal van hoe Igor kwam naar me toe en alles was bezaaid met rozenblaadjes. In feite, hebben we besloten om te gaan trouwen, ik was toen in de positie. We hebben het nog niet aan iemand verteld, echt. Het was niet een paparazzi in de bosjes, geen verplichting, druk,

– details delen van Victoria.

Victoria Lopyreva en Igor Bulatov interview, de presentator de kwestie van de druk van de maatschappij, waarin zij ervaren tijdens uw zwangerschap. In januari 2019 Vic werd in het centrum van het schandaal, na paparazzi betrapt haar met een gevoelige maag tijdens een wandeling op het strand in Miami met haar minnaar. De identiteit van de begeleider van Victoria werd opgericht – Igor Bulatov, een officiële echtgenoot Tatevik (Tats) Karapetyan, de mede-eigenaar en eerste Vice-President GK “Tashir”, dochter van de Voorzitter van de “Tashir” Samvel Karapetyan. Kort voor de publicatie van de roman met lopyrevoy man Igor geboorte van zijn tweede kind.

Een dergelijk gebrek aan respect voor de mens om te geloven dat hij zwakke wil wezen. Dat kwam een aantal Alice Vos en zei: “Kom met mij”. We hadden het tegenovergestelde – een man kwam naar de Fox Alice, zag en overwon.

Vertellen over het begin van zijn romance met Igor, Victoria genoemd, zijn vorige ongelukkig huwelijk.

We zijn bekend voor een zeer lange tijd. Maar nooit betaald voor elkaar aandacht, iedereen heeft hun eigen leven. Op een bepaald moment was er een verlangen om te communiceren, op slechts communiceren. Ik dacht zelfs dat het zou kunnen veranderen in iets. Ik was in een relatie, hij lijkt een beetje op een gezin had. Maar op een gegeven moment realiseerde ik me dat de mensen zijn erg eenzaam, gelukkig was het moeilijk om te bellen. En toen we ons realiseerden dat we niet kunnen leven zonder elkaar, en begon samen te leven.

Victoria Lopyreva en Igor Bulatova de linkerkant van Victoria, en het conflict met Andrey Malakhov. Op de show Ksenia Sobchak Malakhov vermeld dat specifiek negeert Lopyreva en heeft materiaal over haar verhaal, om haar te straffen.

Twee weken na alles begon te flare up, kreeg ik een telefoontje van het programma Malakhov zei dat Andrew ik heb te vertellen. Maar Andrew kon ik niets ging. In het einde, ik ging voor het Eerste kanaal te Dima Borisov, de man die ik onwijs respect, en we toonden hem.

Maar de ex-man van Victoria Fedor Smolov, volgens haar, zij steunde haar in een moeilijke periode.

We hebben een goede relatie. Als ik in deze hele situatie, we waren op de telefoon, hij ondersteunde mij, zei: “Rustig blijven, je hebt een man, baby.” Hij was zo blij dat mark ook Waterman.

Victoria Lopyreva met haar zoon mark Lionel