Ik ben Een Beroemdheid: Kate Garraway man slaat James Haskell over roeping vrouw ‘dom’ en zegt hij dat je er spijt van’

James kreeg ‘de blik’ van Kate
(Foto: Rex Features)

‘Ik denk dat James en haar hebben heel verschillende manieren van denken, maar hij zou zeker een versterking van het luisteren naar meer van haar. Om eerlijk te zijn naar hem, hoewel, het is een les in het kostte me een paar jaar om te leren en hij had slechts een week.’

James’ vrouw Chloe Madeley verdedigde haar man van de acties en legde het is het resultaat van een lege maag en een minimale slapen’.

Bijschrift: Chloe Madeley slaat terug op James Haskell pesten rij (Foto: ITV)

James Haskell is beschuldigd van pesten zijn ik ben Een Beroemdheid campmates (Foto: ITV)

‘Ik denk dat hij had net een echt chagrijnig dag en als je het slaaptekort en de voedsel-achtergestelde en wanneer je met mensen die je niet per se vrienden met op de buitenwereld, en als je een moody dag heb je gewoon een soort van snap een beetje,’ de fitness pro uitgelegd Lorraine Kelly.

Meer: ik ben Een Beroemdheid

Ik ben Een Celebrity ‘ s Cliff Parisi onthult schokkende gewicht te verliezen na het bezoek aan de arts

Die verliet ik ben Een Beroemdheid afgelopen nacht en die heeft links de jungle, dus ver in de serie 19?

Ik ben Een Beroemdheid: Caitlyn Jenner neemt naar James Haskell over vrouw Chloe Madeley

‘Ik denk dat het B-woord is een beetje heftig.’

Advertentie

Advertentie

Ze voegde eraan toe: ‘ik wilde gewoon naar binnen en geef hem een knuffel en geef hem wat te eten. Ik ben echt trots op hem, ondanks zijn hangry momenten.’

Ik ben A Celebrity… Haal Me Hier weg! blijft vanavond om 9 uur op ITV.Kreeg een showbizz verhaal?

Als je hebt een beroemdheid verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Carol Vorderman regels uit de jungle romances voor dit jaar ben ik Een Celebrity Get Me Out Van Hier

MEER: ik ben Een Celebrity ‘ s Cliff Parisi onthult schokkende gewichtsverlies in 12 dagen na het bezoek aan de arts