Iron man en de Heer Robot: Robert Downey Jr. en Rami Malek vertelde hoe hun vriendschap begon

Onder de indruk van het spel Rami, Robert geprobeerd om contact met hem, maar Malek dacht dat zijn spelen.

Onlangs, Robert Downey Jr. en Rami Malek waren de gasten van de Ellen DeGeneres. Enige tijd Robert nam de positie van de leidende en sprak met een collega, Wijzend op wat begon hun vriendschap.

Ik vond het zo leuk, “Mr. Robot”, werd ik een fan van zijn. En ik heb geprobeerd om u te bereiken op het Internet. Meest vaak, schreef ik aan de e-mail ook geprobeerd om uit te reiken naar je FaceTime, maar je nooit antwoord van mij. En nu zijn we vrienden,

— zei Downey Jr.

In reactie, fry zei dat hij had ontvangen brieven van Robert bij iemand anders prank:

Ik kon het even niet geloven wat u schrijven naar mij. Ik ontving een brief van Robert en dacht: “OK, ik Trol”. En de brieven bleven komen en komen. Ze waren zo geestig…

Deze Robert grapte:

Ik huurde schrijvers!

…Maar op het einde realiseerde ik me dat het was, natuurlijk, was u,

— vervolg Rami.

De ster is net klaar met werken samen aan het avontuur Komedie “de ongelooflijke reis van doctor Doolittle”. In Rusland is de première vindt plaats op 20 februari. De film vertelt over de avonturen van een dierenarts, die heeft de gave om te begrijpen van de taal van de dieren. To save the Queen van de ziekte, Dr. Doolittle zich opmaakt voor de geneeskunde op een mythisch eiland.

De belangrijkste rol in de nieuwe film gespeeld door Robert Downey Jr. In de secundaire rol speelde Antonio Banderas en Michael sheen. Rami Malek in de film is ingesproken door een gorilla en Chi-Chi. Met hem de stemmen van het dier Emma Thompson, Tom Holland, Selena Gomez en anderen.