ISA Anokhin kondigde de breuk met haar man

 • Nieuws
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Nieuws
 • Fashion
 • Gezondheid en schoonheid
 • Lifestyle
 • Hij en zij
 • Kinderen
 • Huis
 • Testen
 • Horoscopen
 • De droom interpretatie
 • Wedstrijden
 • Recepten
 • Forum
 • Persoon

Lifestyle / Novostina Anokhin kondigde de breuk met haar man

De schuld van de ex-echtgenoot Guf.

Dat haar tweede huwelijk met de 40-jarige zakenman Vladimir Anaheim barst uit zijn voegen, ISA gemeld eerlijk zijn abonnees in Instagram. Vreemd genoeg, maar de reden voor de gespannen relatie tussen de echtgenoten was een voormalige minnaar van de ster — rapper Guf. Fans van de eens zo mooie paar nog steeds dromen over hun reünie, echter, Anokhin in deze vraag categorisch.

Ik hou van Sam ‘ s vader en dankbaar voor de ervaring, voor mijn zoon, voor u, maar ik hou niet van hem als mens. En zeker om het op te slaan op de manier die u wilt, zal ik niet omdat ik niet wil! We gescheiden 7 jaar geleden! 5 jaar ben ik getrouwd met een ander, en dit huwelijk barst uit zijn voegen te wijten aan het feit dat ik en dus de alle-russische voormalige! zei ISA.

Foto@aizalovesam

Het is de moeite waard te zeggen dat, ondanks zijn eigen persoonlijke leven als Aleksej Dolmatov, en ISA, velen nog steeds associëren ze met elkaar. Blijkbaar was dit de oorzaak van onenigheid in de familie van de sterren.

Ik kan het niet meer horen van de beschuldigingen dat ik ex-vrouw Gufa! Ik heb genoeg! Ik heb mijn kinderen en hun speciale vaders! Laat kinderen communiceren, en heb ik een pass, ondertekend post ISA.

Foto@aizalovesam

Fans met spoed naar de verdediging ISA, het achterlaten van een review en warme woorden van steun.

ISA, je bent erg sterk! Hang daar, voor het sturen van stralen van warmte!

Liefde niemand, maar we zullen altijd van je houden. U bent erg aardig, open persoon.

ISA, je bent de beste moeder voor je kinderen! U zult fijn zijn! U zult blij zijn.

Echter, veel fans hopen nog steeds dat de kloof met haar man ISA zei de hitte van het moment en zeer binnenkort zal de ster genot volgelingen van een gezamenlijke selfie met uw dierbaren.

Het goedkeuren van mening dat ISA en Dmitry Anohin echtscheiding?

 • Nee, liefhebbers ‘tiff’ s zijn onschadelijk.%
 • Sorry, maar in deze familie, scheiding op handen is.%

Materialen

Tags

 • Svetlana Anokhina
 • Guf
 • sterren echtscheidingen
 • starry breakup
 • Alexey Dolmatov

Комментарии0ГостьВойти of zaregistrirovatsya naam

  Abonnement op de nieuwsbrief resulsetmetadata Wday u
  termen en voorwaarden