Jada Pinkett Smith meende dat de ‘verloren’ te ondersteunen man

Jada Pinkett Smith meende dat de ‘verloren’ te ondersteunen man

Jada Pinkett Smith “verloren” zelf, terwijl de ondersteuning van haar man will Smith als ze “losgelaten veel van haar kracht” om hem tijdens de vroege stadia van hun relatie.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jada Pinkett Smith “verloren” zelf, terwijl de ondersteuning van haar man will Smith.

Jada Pinkett Smith

De ‘Meisjes’ Reis sterren toegelaten, ze had “losgelaten veel van haar kracht” om haar beroemde echtgenoot eerder op in hun huwelijk, maar ze besefte al snel ze kon haar eigen persoon ook.

Ze legde uit: “We doen het afstaan van een stuk van ons vermogen om onze mannen dat we ons leven aan. En op het eerste, ik gaf het al over. En toen realiseerde ik me, ‘Oh, dit werkt niet.’ En je krijgt gewoon een beetje teleurgesteld, omdat je voelt, ‘ik gaf je alles en je nam en je misbruikt het – je gestopt met het luisteren naar mij.”

Spreken op een aflevering van de Rode Tabel Praten, haar moeder Adrienne Banfield-Jones, toegevoegd: “ze voelde zich alsof Ze verloren zichzelf in de ondersteuning van de wil en van zijn dromen en zijn carrière, en het idee dat hij had van wat hun relatie was gonna be.”

Ondertussen, Jada eerder drong ze niet een “conventionele huwelijk”.

Ze legde uit: “ik wist dat ik was niet gebouwd voor conventionele huwelijk. Zelfs het woord ‘vrouw’: het is een gouden kooi, krijgen de sleutel. Zelfs voordat ik was getrouwd, ik was als, ‘Dat zal mij doden.’ En verdomd in de buurt heb! Dus waarom zou je niet vertellen wat je hebt meegemaakt, als je ziet dat andere mensen er zijn, proberen om deze onzin uit? We besloten om dit publiek te maken, omdat het deel uitmaakt van de genezing. Ik heb het gevoel dat als we niet echt begrijpen over, ik weet niet of interpersoonlijke relaties mogelijk zijn.”

De 48-jarige actrice is van mening Zal haar “partner” in plaats van een man.

Ze voegde eraan toe: “Zal mijn levenspartner en ik kon niet vragen om een betere. Ik ben gek op hem, ik wil niet dat mensen denken dat het was, Zal ik niet wil trouwen – hij en ik waren aan het praten over dit, de andere dag. Maar ik kan je verzekeren dat sommige van de machtigste vrouwen in de wereld voelen zich opgesloten en vastgebonden, omdat van de offers die ze moeten maken om in die positie. Dus ik wilde om te praten over hoe we ons echt voelen over het huwelijk. Hoe doen we echt het gevoel over andere, onconventionele relaties? Hoe doen we het echt voelen over de opvoeding van de kinderen? Om eerlijk te zijn.”

Tagged in will Smith
Jada Pinkett Smith