Jameela Jamil ‘gered’ door auto-ongeluk

Jameela Jamil ‘gered’ door auto-ongeluk

Jameela Jamil credits een auto-ongeluk dat ze niet meer kon lopen voor de maanden voor het redden van haar leven.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jameela Jamil denkt dat hij is geraakt door een auto ‘opgeslagen [haar] het leven”.

Jameela Jamil

De 33-jarige actrice was niet in staat om te lopen voor enkele maanden na de schokkende ongeval toen ze 17 was, maar het gaf haar een “sense of purpose” te overwinnen van haar eetstoornis.

Ze zei: “ik alleen gemodelleerd voor een tijdje en toen werd ik aangereden door een auto en belandde in een rolstoel, die waarschijnlijk eigenlijk mijn leven gered. Anders zou ik waarschijnlijk nog steeds een model met een eetstoornis…

“Ik werd geraakt door een auto in een andere auto en in principe vernietigd mijn rug. Ik lag in bed voor ongeveer een jaar en in een rolstoel zit voor ongeveer zes maanden na dat.

“Op dat moment, ik had opgedaan ongeveer 70 kilo op stero├»den, dus ik was ‘te groot’ voor het modelleren.

“Ik heb ook een gevoel van doel bescherm ik mijn lichaam na en stop de honger mezelf. Ik had nog steeds een eetstoornis mentaliteit, maar ik gestopt met het actief van de honger mezelf zodra ik beter ben, want ik realiseerde me dat mijn lichaam kwetsbaar was, en ik nam het voor lief.

“Dit was toen ik 17 was. Zeer intens, maar het heeft mijn leven gered.”

De ‘Goede Plek’ sterren gewezen op de extreme maatregelen, werd ze aangemoedigd te nemen om slank te blijven als ze was modelleren.

Ze vertelde Amerika ‘ s Cosmopolitan magazine: “ik werd aangemoedigd om te roken door agenten en collega’ s.

“Ik werd aangemoedigd om te eten alleen rode paprika’ s of neem een zakje zoetstof met me mee te gaan, zodat wanneer ik het gevoel alsof ik ga flauwvallen, ik zou gewoon een beetje suiker in plaats van eten een volledige maaltijd.”

Jameela is bekend om haar uitgesproken standpunten en ik Weeg lichaam positiviteit campagne en ze gaf toe dat ze zich naar beneden van meer dan $3 miljoen in de reclame aanbiedingen in de afgelopen jaar, omdat ze het niet eens was met de “berichten” van de bedrijven.

Ze zei: “ik vind de berichten van sommige merken, vooral gericht op vrouwen, zeer problematisch en ik kan niet werken met deze ondernemingen.

“Ik afgewezen misschien $3 miljoen in het laatste jaar van mijn profiel is gestegen. Dat is niet eens het tellen van alle voeding en detox merken, fitness-Dvd ’s en fitness-programma’ s heb ik aangemoedigd om te verkopen, die duw die ‘vet is fout’.

“Ik zou zelf over drie huizen nu als ik hem mijn tijd. Ik heb ze niet genomen omdat ik echt lopen de wandeling over de zorg over de items die ik ben het bevorderen en stimuleren van andere mensen aan te gaan.”