James Middleton Onthult Hij Onderging een behandeling Met Kate Middleton en Hun Familie

  • Door

    &

door

Corinne Heller

|

Sat., Okt. 12, 2019 1:21 PM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailShutterstock

Kate Middleton en Pippa Middleton’s jongere broer James Middleton opent over zijn depressie in een nieuw interview en vertelt dat ze beide deelgenomen in zijn familie therapie-sessies.

De 32-jarige geopenbaard had, zijn geestelijke gezondheid strijd in januari in een essay geschreven voor De Daily Mail. Hij schreef dat hij hulp gezocht in December 2017. In een interview met De Telegraaf, geplaatst op zaterdag, James zei hij onderging bijna een jaar van cognitieve gedragstherapie en die 18 maanden geleden, al zijn familieleden, waaronder Kate, 37, sloot zich bij hem aan voor een aantal van de sessies.

“En dat was eigenlijk een heel groot ding,” zei hij. Alle van hen [volgde]. Niet per se op dezelfde tijd, maar individueel en [soms] samen. En dat was zo belangrijk omdat dat hielp ze mij begrijpen en hoe mijn geest aan het werk was. En ik denk dat de manier waarop de therapie hielp mij was dat ik niet hoefde mijn familie om te zeggen, ‘Wat kunnen we doen?’ Het enige wat ze kon doen, was gewoon om een aantal van de therapie-sessies om te beginnen te begrijpen.”

Lees

James Middleton ’s Instagram Geopenbaard: 6 Dingen die We Geleerd Over Kate Middleton’ s Broertje

James, die was 13 toen Kate ging uit met Prins William, ook geopend over hoe hij zich voelt over het feit dat bekend staat als de broer van de Hertogin van Cambridge.

“Ik heb altijd gezegd, ‘ik ben James Middleton en mijn zus toevallig…’ in plaats van ‘ik ben de Hertogin van Cambridge’ s broer,’ zei hij. “En ik zal altijd stoppen door. Het is niet gezegd dat in gebrek aan respect voor hen, want ik ben één van hun grootste aanhang.”

Kate en William hebben lang gepleit voor de geestelijke gezondheid van het bewustzijn als onderdeel van hun goede doel.

“Ondanks alles, ik ben erg blij dat ik door ging, want van wie ik ben aan de andere kant,” James vertelde De Telegraaf over zijn depressie. “Nou, het is als een wedergeboorte. Ik kan me niet herinneren het gevoel alsof het [ooit]. Dit is wie ik nu ben. Ik ben mij bewust dat heb ik niet van af, het is er nog steeds. Maar ik ben op de top, en ik ben me ervan bewust dat als ik niet hard werken aan het behoud van de controle, dan heeft het de mogelijkheid om terug te komen.”

Instagram / James Middleton

James zei therapie heeft hem geleerd om zijn eigen verwachtingen van zichzelf en dat hij werkt als een ambassadeur voor het goede doel Huisdieren Als Therapie om de boodschap te verspreiden van hoe de dieren kan helpen de geestelijke gezondheid. Zijn cocker spaniel Ella dient als zijn emotionele ondersteuning hond. Hij heeft vier andere honden.

“Ik heb zoveel vertrouwen als ik ben met haar,” zei hij. “Als ik was van te zijn gekomen op deze shoot vandaag zonder haar, zou ik waarschijnlijk niet gezegd hebben dat veel. Als je wilt dat ik in de kamer, de honden moeten worden in de kamer.”

Ella speelde ook matchmaker voor hem en zijn verloofde, Alizee Thevenet, wiens verloving werd aangekondigd afgelopen weekend. De Telegraaf meldde dat zij voldaan nadat de hond naderde haar in het South Kensington Club, waar ze werden zowel zakelijke bijeenkomsten.

“Iedereen is blij. Ze hebben mij gezien, waar ik was, en zie me nu…” James vertelde de krant. “Het was een donker en ellendig plek om te zijn, maar het feit is, is er hoop aan het einde. Het vereist inspanning en energie, maar aan de andere kant is…kan het gras groener dan het was.”

Trending
Verhalen