Jason Momoa beschaamd Chris Pratt voor het gebruik van een plastic fles, maar onmiddellijk verontschuldigde zich

Sterren Aquaman Jason Momoa beschermt moeder natuur en actief verzet tegen de vervuiling van het milieu. De acteur onlangs kritiek op zijn vriend Chris Pratt, want hij dronk uit de fles.

“Hoedster van de Galaxy’ gedeeld met abonnees in Instagram met het nieuws van hun samenwerking met Amazon. Nu zal iedereen in staat zijn om te kopen dezelfde sportuitrusting die gebruikt werd door de acteur om de prachtige vorm. Op de foto Pratt poseren naast de apparatuur en heeft de noodlottige fles water.

Bro, ik hou van je, maar wat zijn in godsnaam je met een plastic fles? Geen enkele van kunststof te gebruiken. Wat doet u?

— links Jason Momoa verontwaardigde reactie onder het bericht.

Chris onmiddellijk haastte zich te rechtvaardigen voor een collega.

Aquaman! Je hebt helemaal gelijk! En ik draag altijd een herbruikbare fles water, en ze zelfs met mij was die dag. Maar tijdens een fotoshoot gooide iemand mij de fles, omdat ik nooit weet waar je handen. Ik hou van je, man, en ik geef mijn schuld,

antwoordde Pratt Momoa.

Lord van de oceaan, lijkt te schamen voor je emotionele review en vroeg voor Chris ‘ vergeving voor een scherpe aanval in zijn richting.

Bro, je weet dat ik en mijn kinderen dol op je en hou van alles wat je doet. Het spijt me dat ik je post vandaag,

— schreef de acteur.

Bekijk dit bericht in Instagram

De publicatie van Jason Momoa (@prideofgypsies) 3 December 2019 op 9:22 PST