Jenna Dewan had een ‘direct verbinding’ met Steve Kazee

Jenna Dewan had een ‘direct verbinding’ met Steve Kazee

Jenna Dewan voelde een “directe verbinding” met haar vriend Steve Kazee, en wist meteen dat ze waren “bedoeld om te worden”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jenna Dewan voelde een “directe verbinding” met haar vriend Steve Kazee.

Jenna Dewan

De ‘Step-Up’ – actrice begon de datering van de Tony award-winnaar na haar split van ex-man Channing Tatum – met wie zij zes jaar oude dochter Everly – en ze zegt dat ze niet op zoek ‘ voor de liefde als Steve kwam in haar leven, maar voelde een verbinding die was te sterk om te negeren.

Ze zei: “ik was niet op zoek naar het. Maar het sorteren van nam mij bij het voltooien van de storm. Het gebeurde toen ik het minst verwacht.

“Het was een directe verbinding wanneer we elkaar voor het eerst ontmoetten. Alle van een plotselinge. Er was geen manier waarop we kunnen vermijden. Dus in mijn ogen was het echt, helemaal de bedoeling. Er was net als een bliksemschicht achter.”

Jenna, 38, en Steve, 43, aanvankelijk ontmoetten elkaar jaren geleden, maar de actrice zegt dat het slechts voor een kort moment.

Ze voegde eraan toe: “ik had een ontmoeting met Steve jaar geleden in een flits, het moet al in vijf minuten. Ik zag hem optreden in ‘Eens’ op Broadway en ik ben helemaal weggeblazen door zijn talent. Mijn moeder was met mij, en we mochten backstage en het voldoen aan de acteurs. Hij had net een koele [energie] over hem.

“Natuurlijk was ik getrouwd en dus spraken we nooit gezien of elkaar weer voor zes jaar, maar ik vergat nooit het moment. En dan zes jaar later, uiteraard wordt het publiek kennis die we zijn gescheiden en hij nam contact op met mij.”

En terwijl Jenna was in eerste instantie voorzichtig met het invoeren van een andere relatie, ze was gewonnen toen ze besefte hoe “geweldig” Steve was om haar dochter.

Mensen aanspreken magazine, zei ze: “Dat was wat ik wachtte voor een zeer, zeer, zeer lange tijd. Ik wilde er zeker van zijn, ik ben erg beschermend voor haar en ze had veel meegemaakt van de grote verandering, dus ik wilde het op een moment dat ik voelde alsof ze er klaar voor. En ik wist meteen werd hij gaat geweldig met haar.”

Tagged in Channing Tatum
Jenna Dewan