Jenna Dewan ‘ s vriend moedigde haar aan om te rijden de metro voor de eerste keer

Jenna Dewan ‘ s vriend moedigde haar aan om te rijden de metro voor de eerste keer

Jenna Dewan werd geïnspireerd om te rijden de metro voor de eerste keer dankzij haar vriend Steve Kazee, omdat hij zei dat hij zou gids haar door het proces.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jenna Dewan werd geïnspireerd om te rijden de metro voor de eerste keer dankzij haar vriend Steve Kazee.

Jenna Dewan

De 38-jarige actrice heeft gezegd dat ze nooit een reis op het populaire vorm van vervoer in New York City, voordat ze haar ontmoette de acteur vriendje, en alleen akkoord te springen op de snel bewegende ondergrondse trein toen Steve drong hij zou gids haar door het proces.

Tijdens een interview met Access Hollywood, Jenna verklaard: “Mijn moeder belde me en zei, ‘Jenna, je hebt echt nooit reed de metro?’ En ik was als, ‘Nee!’ Ik was er van overtuigd dat als ik was in de metro zitten dat ik was van plan om te gaan op een verkeerde manier of de weg kwijt.

“Ik, zoals, het was niet super comfortabel. Maar Steve had zoiets van ‘Nee, beëindigen we dat op deze reis. Je rijdt de metro.’ Nu heb ik de hele zaak naar beneden, ik weet hoe je de kaart en alles!”

En de metro is niet het enige wat de 43-jaar-oude broadway-ster heeft voorgesteld aan zijn vriendin, als eerder dit jaar de ‘Step Up’ sterren toegelaten Steve heeft haar verslaafd aan het worstelen.

Spreek John Cena in April, Jenna zei: “Steve, mijn vriendje is een enorme wrestling fan. En hij me zo in! Ik keek naar WrestleMania door mijzelf, graag, hij was niet eens in de stad en ik keek naar WrestleMania. Want ik had om te weten als Becky Lynch was van plan om te verslaan Ronda Rousey!

“Ik was, ik had besteld … en ik zat er sms – [Steve] als, ‘weet je wat er aan de hand?’ Ik was verslaafd!”

Jenna is romancing Steve sinds oktober 2018, en voorafgaand aan het begin van hun relatie, ze was getrouwd met Channing Tatum – met wie zij zes jaar oude dochter Everly – voor acht jaar voordat hun April 2018 split.

Tagged in Jenna Dewan