Jennifer aniston op “Vrienden”, Harvey Weinstein en werken in een children ‘ s hospital

De actrice werd een van de heldinnen van vrouwen in de speciale uitgave van Verscheidenheid magazine genaamd de Kracht van Vrouwen en schoot voor de cover van zijn.9 Okt 2019 / 14:25 Tekst: Olga Kosikova / Foto: archief van de pers diensten, getty images

Interview 50-jarige Jennifer aniston gaf in de woonkamer van zijn huis in Bel air, een prestigieuze wijk van Los Angeles, terwijl het runnen van haar twee honden, Clyde en Sophie.

Over de show “Vrienden”:

Op dat moment was ik in geschoten, dus had niet eens de tijd om te voelen nostalgische en vervelen. Ik denk niet dat professionele ervaring in “Vrienden” kan vergeleken worden met een andere. Als ik ga terug ergens, alleen als u dat wilt. “Vrienden” is als drie of vier uur spelen voor de lol en plezier. Als de producenten van de show niet wilt om te schieten een vervolg met inbegrip van de speelfilm, en we acteurs, dat zijn we niet.

Over de samenwerking met Harvey Weinstein:

Ik was in één van zijn film “ontspoord” in 2005 met Clive Owen. Ik had wat tijd met hem doorbrengen. Het was een diner ter ere van de première. Zat aan de tafel met Clive, onze producenten en een vriend van mij – hij zat naast me. Harvey kwam naar ons toe en letterlijk schreeuwde tegen de andere: “sta op!”. Ik was in shock. Mijn vriend verhuisd naar een andere stoel, en Harvey nam zijn plaats in. Dat was zeer onbeschoft en onfatsoenlijk. Hij heeft altijd geloofd dat alle recht. Ik herinner me dat toen Georgina (nu zijn ex-vrouw) had lanceerde een lijn van Marchesa, bezocht hij mij in Londen op de set en vertelde me om te dragen een van haar jurken voor de première. Maar geen van hen had ik niet willen en niet past. Hij drong aan: “Je moet het op”. Maar ik zei: ik zou het niet dragen… aan de andere kant, wat zou hij doen? Zet het op mij met geweld?

Over liefde werk in het children ‘ s hospital St. Jude:

Op de vergadering met de kinderen realiseerde ik me dat zij de echte helden. Ik herinner me hoe een meisje gaf hun tumoren namen omdat haar ouders nooit verteld haar het woord “kanker”. Het was de meest moeilijke en belangrijke dag van het jaar, toen zag ik deze kleine wonderen en helden die passeren, wat niet in de pas geen kind. Ook het hoofd van het ziekenhuis vertelde me een verhaal: op een dag werd hij benaderd door de moeder van een van de patiënten en zei dat ik haar leven gered. Haar dochter had hoofdpijn, en dat ze een keer op TV zag hoe mijn video waarin ik sprak over een kleine Alexander en haar strijd met hersenkanker. De vrouw bracht haar dochter naar de huisarts en vroeg om een MRI. Het meisje heeft kanker, maar in een vroeg stadium, en het werd opgeslagen.

Dit is de tweede grote interview van de actrice in de afgelopen tijd. Over de nieuwe tv-serie “the Morning show’ met Reese Witherspoon, het accepteren van jezelf na 50 en schoonheid geheimen aniston vertelde Amerikaanse InStyle.

Klik op de foto om meer te zien