Jennifer Lopez toegelaten omdat van een afgewezen rol schoppen zich aan deze dag

In een interview met Vanity Fair, j-Lo toegelaten dat als gevolg van het uiteenvallen waren klaar “om te schieten op mijn vinger.”

In 2002 kwam de Regisseur Adrian Lyne ‘ s “Ontrouw” — de Amerikaanse remake van de franse film “de Ontrouwe vrouw”. In de hoofdrol Diane lane, die kreeg drie prijzen in de categorie “Beste actrice”. Echter, het deel voor het eerst werd aangeboden aan Jennifer Lopez. In een recente interview met de zanger gaf toe dat hij zich herinnert over als een gemiste kans.

Diane lane was perfect voor deze rol. Ze was oorspronkelijk geschreven onder het, het is duidelijk dat dit haar plaats. Maar als ik denk aan het feit dat deze rol werd ook aangeboden aan mij, en ik had de kans om te spelen… ik letterlijk wilt schieten mijn teen. Eerlijk gezegd,

— zei Jennifer.

Vorig jaar j-Lo speelde in de titel rol in de film “Strippers”, vertellen over de dansers van de elite club, die zijn gewend om te leven in weelde en luxe, maar tijdens de crisis, besloten op een gevaarlijk avontuur.

Echter, het seizoen awards omzeild Lopez partij. De ster werd genomineerd voor een Golden globe voor haar rol van Ramona ‘ s, maar de award heeft ontvangen. Critic ‘ s Choice Awards ging ook door Jennifer. En, als het bekend werd, in de lijst van genomineerden voor de meest prestigieuze filmprijs — “Oscar” — Lopez is ook daar niet.

Eerdere J. Lo was lyrisch over haar personage in “de Strippers” en merkte op dat ze nog veel leren. Jennifer zei, het spelen van Ramon, heb veel over mezelf geleerd.

Ik heb altijd al een romantische, gewaardeerde relaties, en zochten hem, en de vrouw — precies het tegenovergestelde van mij. Terwijl ik aan het spelen was het, droeg deze hoge schoenen waren in haar schoenen, besefte ik dat ik in feite heb ik alleen ben, ben ik door mijzelf. Dat is de reden waarom ik moet leren mijn dochter. U kunt onafhankelijk. Vrouwen zelden geleerd

zei J. Lo.

Bekijk dit bericht in Instagram

Een publicatie van Jennifer Lopez (@jlo) op 11 Jan 2020 10:09 PST