Jennifer Lopez werd gevraagd om strip door directeur

Jennifer Lopez werd gevraagd om strip door directeur

Jennifer Lopez is dankbaar was ze in staat voor zichzelf op te komen wanneer een directeur vroeg haar om haar mee te nemen op de vuurpijl vroeg in haar carrière.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jennifer Lopez weigerde haar top uit voor een directeur vroeg in haar carrière.

Jennifer Lopez

De 50-jarige zangeres en actrice was onder de indruk wanneer de naamloze filmmaker vroeg haar te strippen tijdens een kostuum passen, de branding van de mens “crazy”, en is dankbaar dat ze in staat voelde om op te komen voor zichzelf.

Spreken met collega-sterren met inbegrip van Lupita Nyong ‘ o en Scarlett Johansson voor De Hollywood Reporter is Drama Actrice roundtable, ze herinnerde zich: “Hij wilde zien wat mijn tieten. En ik was als, ‘We zijn niet op de set’.

“Ik zei nee, ik stond mezelf. Maar het was zo grappig, want ik herinner me dat ik zo in paniek in het moment.

“Er was een vrouw kostuum ontwerper] in de kamer en hij zegt dit en ik zei nee..

“Gelukkig een beetje van de Bronx kwam, en ik was als, ‘ik heb niet je van mijn — Nee. Op de set, zie je.’ “

Het ‘Op de Vloer’ hitmaker voelde dat het belangrijk was om een “kleine grens” al vroeg in het project en was blij dat de directeur later verontschuldigde.

Ze voegde eraan toe: “Dat is de zaak, want als u in, op dat moment, alle van een plotselinge, die persoon is uit en draait, denken dat ze kunnen doen wat ze willen.

“En omdat ik een beetje grens daar en zei niets, legde hij uit en dan later verontschuldigde.

“Maar de minuut liep hij de kamer uit, de kostuumontwerper was als, ‘het spijt me zo, het spijt me zo dat gebeurde gewoon.’ “

Op de set van haar nieuwste film, het strippen van de saga ‘Hustlers’, Jennifer had een veel meer comfortabele tijd dankzij de aanwezigheid van een “comfort van de coach”, die bewaard dingen professional.

Ze zei: “Op ‘Hustlers’, we hadden een comfort coach. Het was eigenlijk iemand die begreep dat de wereld en zei: ‘Deze dingen zijn in orde,’ en, ‘Deze dingen zijn niet goed.’

“En iedereen op de set comfortabel zijn met wat ze aan het doen waren, want we hadden veel vrouwen die half gekleed of naakt, topless.”

Echter, Jennifer voelde nog steeds blootgesteld en “bang” als het ging om het schieten in haar opening dans routine.

Ze herinnerde zich: “toen ik daar was en ik had de tandzijde op, ik ben er op een manier die ik nog nooit geweest.

“Ik heb mijn mantel op en er 300 extra’ s, alle mannen. Ik denk dat dat was om mezelf uit, op een manier, dieper dan ik ooit had gedaan, fysiek en emotioneel, en het spelen van een karakter dat was dat unapologetic op zoveel manieren. Het was zo verschillend van wie ik was.”

Tagged in Scarlett Johansson
Jennifer Lopez
Lupita Nyong ‘ o