Jordin Bos veranderd na de dood van zijn vader

Jordin Bos veranderd na de dood van zijn vader

Jordin Bos niet “bepaald” door de “slechte dingen” die toevallig haar en heb een hoop geleerd over zichzelf toen haar vader stierf.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Jordin Bos niet “bepaald” door de “slechte dingen” die gebeuren met haar.

Jordin Bos

De 22-jarige reality-ster – die leidde tot een schandaal in februari, toen ze werd gevangen kussen vriend Khloe Karashian vervolgens een partner Tristan Thompson – veel geleerd over zichzelf in de manier waarop ze behandeld met de tragische dood van haar vader, John Bos, aan kanker in januari 2017.

Jordin tot uiting op het moment in een openhartig 22-minuten durende video over de lancering van haar YouTube-kanaal.

Ze zei: “ik had een zeer triggering moment in mijn reis van het verlies van mijn vader. Die volledig ontstoken iets in mijn lichaam, ook al was het waarschijnlijk het ergste wat ik had om door te gaan, heb ik geleerd dat de slechte dingen die gebeuren je hoeft niet om jezelf te definiĆ«ren.

“Ook al doen ze bepalen je karakter, die u bent, u hebt altijd te leren en te groeien door middel van het.”

Een manier Jordin overweg was om zich te concentreren op haar gezondheid en meer bewegen.

Ze zei: “Mijn trigger was om mezelf naar de sportschool. Die volledig veranderd mijn leven, en op dat moment kreeg ik tot de fitnessruimte.

“De fitnessruimte werd mijn therapie, fitnessruimte werd het ding keek ik uit naar, en niet alleen was het helpt me emotioneel, het was een fysieke verandering van mijn lichaam en ik voel me beter.”

Maar het model gaf ze was gericht met de wrede opmerkingen wanneer ze de slag om fitter te worden.

Ze zei: “ik herinner me dat ik aan het werk was zo veel, en de mensen zeiden: ‘Oh, je bent niet het lichaam positief meer.’ Ik denk dat dat lichaam positiviteit is echt de liefde voor de huid die je in en willen de beste versie van jezelf.

“Dus, ja, ik ben lichaam positief en, ja, ik ben schoppen kont, want ik wil het goed voelen en er goed uitzien.”

Jordin hoopt dat haar nieuwe kanaal kan inspireren en motiveren van anderen om fit te worden en is “echt hard werken” op nieuwe oefening programma ‘ s.

Ze zei: “ik heb erg hard gewerkt aan het bij elkaar krijgen van programma’ s, die afkomstig zijn uit November. Veel van mijn programma ‘ s zijn echt gericht op billen, benen, sommige abs. Ik ben nog steeds bezig om mijn buikspieren.”

Tagged in Khloe Kardashian