Jose Mourinho fel verdedigt Man Utd regeren en legt uit waarom hij nooit verliet zijn hotel

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Jose Mourinho was in de stemming om te ontploffen van een paar mythen voor zijn eerste terugkeer naar Manchester United.

Tottenham baas Mourinho was graag de nadruk op zijn twee-en-een-half jaar op Old Trafford succesvol was geweest, de fans hou nog steeds van hem en hij zal exchange Kerst berichten met Ed Woodward, de man die hem ontslagen.

Maar er was één ding waar hij was vooral gepassioneerd over: de suggestie dat het niet werkte bij United omdat hij nooit vestigde zich in Manchester, en beweegt nooit in zijn eigen huis, in plaats van een verblijf in het pluche Lowry Hotel.

“Weet je hoe ik het zou ongelukkig zijn?” vroeg Mourinho. “Ik zou ongelukkig zijn als ik was in een huis op mijn eigen. Ik zou schoon te maken, ik wil niet. Ik zou strijkijzer, ik weet niet hoe. Ik heb om te koken, ik zou koken gebakken eieren en worstjes – dat is het enige wat ik kan doen.

“Ik zou heel ongelukkig. Ik woonde in een geweldig appartement, het was niet een kamer. Het was van mij, de hele tijd. Het was niet zoals na een week was ik te laat. Nee, het was de mijne.

Een bekend gezicht tijdens het bewind van Mourinho
(Afbeelding: PA Images/Eamonn en James Clarke)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Jose Mourinho overvallen door fans van Tottenham komen op team-hotel in Manchester

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Tottenham is Jose Mourinho opent op potentiële Bruno Fernandes de overdracht

“Ik had alles, ik had mijn televisie, mijn boeken, mijn computer. Het was een plat, met “breng mij een koffie latte, alsjeblieft’ of ‘ik wil niet naar beneden te gaan voor het diner, breng mijn diner.’

“Ik was aan het kijken naar voetbal of het doen van werken met één van mijn assistenten, zou ik u willen vragen: ‘breng ons voedsel.’ Ik had alles, als ik in een appartement alleen zou het veel moeilijker worden. Ik was prima, meer dan prima.”

Mourinho natuurlijk hadden de penthouse suite, Verenigde heb gebruik gemaakt van het hotel voor games en zou krijgen vaak snauwde in het verkeer voor de avond aftrappen.

Het werd bijna een symbool van de dingen niet volgens plan verlopen voor Mourinho bij United.

Het was de bedoeling om de perfecte pasvorm voor de Speciale degene met de grootste naam in de directie die belast is met de grootste club in de wereld.

Mourinho nu terug naar Old Trafford met Sporen
(Afbeelding: AFC Bournemouth via Getty Images)

Mourinho stond erop dat hij niet wist waar Tottenham zou worden voorsprong van dit spel – maar leek blij toen verteld dat het de Crowne Plaza en het was dichter bij de grond.

“Het is in de buurt? Dus misschien kunnen we lopen!” lachte Mourinho.

De portugees ziet een andere persoon van December 2018 toen hij werd bitter en boos, na te zijn ontslagen door de Verenigde ondanks twee trofeeën in twee volledige seizoenen (drie, met inbegrip van de Community Shield).

Zijn plaats is ingenomen door Ole Gunnar Solskjaer, die nu bevindt hij zich onder druk te staan.

Mourinho met de Europa League trofee
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Openingsavond met Amazon Prime: 6 talking points van de Premier League op de nieuwe game-changer

Mourinho zegt dat hij al heeft ontvangen van een “vernederende” de receptie van de Verenigde fans na zijn terugkeer als een TV expert maar verwacht dat ze terug Solskjaer over hem op woensdag nacht, maar er zijn geen wrok, zelfs tegen de Verenigde hiërarchie of van een van zijn vorige clubs.

“Het punt is dat je wint, of je leren, je hoeft niet verliezen”, zei Mourinho. “Zo voel ik dat. Het was goed, omdat ik erin geslaagd om te winnen van een aantal leuke dingen en doen een aantal leuke dingen.

“Aan de andere kant, ik heb geleerd en ik denk dat ik een betere coach dan toen ik er was.

Woodward geeft Mourinho rond Carrington, op zijn openingsdag
(Afbeelding: Manchester United)

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Transfer nieuws LIVE

  • Premier League 1e nacht met Amazon

  • Gerrard op Carragher is Suarez stompe

  • Van Dijk slaat terug op Piers Morgan

“Ik ben een man, ik ben zeer tevreden, ik ben erg blij. Ik kan niet verbergen dat, ik wil niet verbergen, maar zelfs als ik dat probeerde ik duidelijk kon niet succesvol worden. Ik denk dat iedereen die me kent voelt dat ik blij ben en dat is het belangrijkste.

“Niet te vergelijken met een jaar geleden, niet om te proberen en te anticiperen op en te proberen en te vergelijken met een jaar vanaf nu. Nu is wanneer ik ben echt blij.

“Met mij gaat het over de fans, maar ook over de mensen waarmee ik werkte. Het feit dat ik kan krijgen op mijn telefoon en spreek met Richard Arnold (Verenigde directeur), het feit Ed Woodward (executive vice-voorzitter) kunt mij bellen naar wens me geluk.

“Kerst, zeker op de telefoon Ed Woodward, Florentino Perez, Massimo Moratti, Pinto da Costa. Alle van hen zal worden op de telefoon met mij.

“Of je wint, verliest, succesvolle of niet succesvolle – we hebben dit. Dat is belangrijk voor mij. Dat is de manier waarop het is.”