Jose Mourinho op de terugkeer naar Man Utd: “ik ben geen schurk, ik ben geen vijand”

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Jose Mourinho beweert dat hij niet zal worden “villain of vijand” wanneer hij terugkeert naar Manchester United .

Tottenham baas Mourinho zal worden geconfronteerd met United voor het eerst sinds hij is ontslagen en met 12 maanden geleden, en dringt hij was een winnaar tijdens zijn tijd op Old Trafford – en heeft de foto ‘ s om het te bewijzen.

Mourinho heeft foto ‘ s van zijn twee trofeeën van zijn twee-en-een-half jaar bij United in zijn nieuwe kantoor aan Tottenham en zelfs geciteerd Nelson Mandela als hij zei dat zijn tijd mag niet worden beschouwd als een mislukking.

“Om eerlijk te zijn, Manchester United is voor mij in mijn boek van ervaringen, mijn geschiedenis boek. Een beetje zoals Mandela zei, ‘Je hebt nooit verliest. Je wint of je leren”, zei Mourinho. “Bij United won ik en leerde ik. Geen spijt

“Ik ben geen schurk, ik ben niet een vijand, maar ik ben de coach die probeert om te winnen tegen Manchester United.

Mourinho was in een contemplatieve stemming voor zijn terugkeer naar Old Trafford
(Beeld: Robin Jones – AFC Bournemouth)

“Dat is de manier waarop ik denk dat ze (de fans) gaan kijken naar mij. Ze zijn niet van plan om mij te steunen, ze gaan naar ondersteuning [huidige baas Ole Gunnar] Solskjaer.

“Dat is de aard van het spel en de aard van een plaats met een ongelooflijke geschiedenis en fans die juist duidelijk de passie van de club. Ze houden van de club, ze houden van Solskjaer.

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Jose Mourinho reflecteert op zijn tijd bij Man Utd als hij bereidt zich voor op Old Trafford terug

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Voormalige Man Utd jongere ontploffing Jose Mourinho en bevestigt club klachten

“Over mijn geschiedenis, ga naar mijn kantoor op de bovenverdieping en ik heb nog een paar foto’ s van mijn Man United tijd en dat is het. Een met de Europa League en mijn zoon in Stockholm en één met de Carabao Cup wanneer je de cup op de bovenkant van Wembley.

“Ik ging terug naar een expert die een ander perspectief. Ik was echt vernederd door zo ‘ n mooie receptie. Ik ga terug als de coach van de ploeg die gaat proberen te verslaan van Manchester United en misschien dat geeft een ander perspectief.

Lees Meer
Mirror Football Top Verhalen

  • Transfer nieuws LIVE

  • Premier League 1e nacht met Amazon

  • Gerrard op Carragher is Suarez stompe

  • Van Dijk slaat terug op Piers Morgan

“Ik verwacht dat dit respect dat ze altijd in de richting van mij, maar ik begrijp wat ze willen is precies het tegenovergestelde van wat ik wil.

“Ik wil Tottenham om te winnen, ze willen Manchester United te winnen. Tijdens de wedstrijd, ik verwacht dat ze vergeet-mij-en ik verwacht dat ze de ondersteuning van hun team om het resultaat te krijgen wat ze willen.”

Solskjaer vindt zichzelf onder druk en Mourinho beweerde United kan nog steeds op hun beurt hun seizoen rond die tijd zorgvuldig met mensen eraan te herinneren dat hij gewonnen trofeeën.

Mourinho toegevoegd: “Ze kunnen winnen in de Europa League, ze hebben zich gekwalificeerd voor de knock-out. Ze kan winnen van de Carabao Cup als ze nog in de competitie. Ze kan winnen van de FA Cup, ze hebben de Wolven in de volgende ronde.

“Ze kunnen het bereiken van deze doelstellingen. Ik deed het, dat is hoe we het deden in mijn tijd. We hebben het gedaan maar ze kunnen het ook doen dit seizoen.”