Julia Louis-Dreyfus ‘huilde van het lachen en riep hysterisch’ na de diagnose van kanker

Julia Louis-Dreyfus ‘huilde van het lachen en riep hysterisch’ na de diagnose van kanker

‘Veep’ ster Julia Louis-Dreyfus heeft geopenbaard “ze huilde van het lachen, maar die bleek in hysterisch huilen” na de diagnose kanker.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Julia Louis-Dreyfus “huilde van het lachen” na de diagnose kanker.

Julia Louis-Dreyfus

In 2017, de ochtend na de Emmy Awards – waar ze pakte de prijzen voor de productie en de acteurs in ‘Veep’ – Julia, 58, kreeg een telefoontje van haar arts, het informeren van haar dat ze borstkanker had en ze gaf toe haar reactie kwam al snel “hysterisch”.

Julia vertelde de Los Angeles Times: “ik huilde van het lachen, maar die bleek in hysterisch te huilen. Ik bedoel, het is een klap. En een absurd dat dat, gezien de timing.”

Julia zegt dat de kanker heeft gemaakt, te zien hoe kostbaar het leven is en ze weet hoe gelukkig ze hebben het overleefd.

Ze zei: “Als je probeert om te kijken naar het positieve, ik voel dat. Ik heb liever niet meegemaakt. Maar ik werd goed van bewust hoe waardevol dit leven is — mijn leven, het leven in het algemeen. Ik heb gelopen door die.

“Als iemand dat tegen me had gezegd, ‘Je gaat te hebben van chemotherapie,’ ik zou als, ‘Wat?’ Het is elk cliché dat je ooit hebt gehoord. ‘Wacht. Dat maakt mij niet gebeuren. Het gebeurt voor andere mensen.’ En dan overkomt het je. En je krijgt er doorheen, als je geluk hebt. In mijn geval, ik deed. Ik ken mensen die nog niet, dus ik ben echt blij dat ik het gedaan heb. Echt happy.

“Het komt en gaat. Maar als je eenmaal hebt gelopen door een levensbedreigende ziekte, is er deze zeurende ding met u de hele tijd. Die angst niet helemaal weg, want je hebt oog in oog met het.

“Maar weet je wat? We lopen in ons leven dus niet bewust van het feit dat ons leven zijn einde. Wij zijn echt niet van mening zijn dat. Ooit. Bijna altijd. Misschien is dat een goede zaak, tot op een bepaalde hoogte. Maar het is een koude, harde feit, en het is een raar ding met elkaar te verzoenen.”

Julia en haar man Brad Hall zijn 32 jaar getrouwd en de actrice vindt het moeilijk om te geloven, zoals ze nog steeds, alleen voelt het alsof ze in haar dertiger jaren.

Ze zei: “Het is ook een herinnering van de sterfte. Het is zo vreemd. Net als wanneer je op dat nummer van de verjaardag, het voelt als iets voor oude mensen zouden zeggen. Maar ik denk dat ik oud ben. Ik zeker niet denken van mezelf als dat. Ik ben 58. Maar ik voel me alsof ik ben ongeveer 38.”