Julianne Hough Aandelen Ontroerend Eerbetoon Na de Dood van Haar 2 Honden

  • Door

    &

door

Pamela Avila

|

Sat., Okt. 12, 2019 12:18 PM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailInstagram

Julianne Hough is de rouw om het verlies van haar harige dierbaren Lexi en Harley.

Eerder vandaag, Hough nam om Instagram te delen met de verwoestende nieuws dat haar twee Cavalier King Charles Spaniel honden overleden in het najaar van September.

De 31-jaar-oude gedeelde van een serie van foto ’s en video’ s van haar twee honden, Lexi, 11, en Harley, 8, door de jaren heen.

“Pure liefde is echt, er bestond ook via ons. Mijn hart is uitgebreid en voelde de waarheid van wat mogelijk is. Ik ben voor altijd dankbaar. Dank u voor uw liefde,” Hough schreef op haar bijschrift.

“Dank u voor het zijn mijn baby’ s, mijn dochters. Dank u voor het kiezen van mij. Dank u voor het onderwijs me hoe het met je moeder. Dank u voor het toestaan van me om te geven en ontvangen van liefde. Dank u voor uw kussen. Dank u voor uw zegeningen elke minuut van elke dag. Dank u voor uw zielen. Dank u voor het beschermen van me. Dank u voor het laten van me je beschermen. Dank u voor het beschermen van elkaar. Dank u voor de tijdloze herinneringen. Dank u voor uw magic. Dank u voor het zijn de meest consistente en voortdurende wezens in mijn leven. Bedankt voor je. Dank u voor het zijn mijn bewakers op deze aarde en nog meer dus nu.”

De America ‘ s Got Talent rechter heeft altijd vloeiden over hoeveel haar twee honden betekende voor haar.

Vorig jaar, ze postte een foto op social media van haar en Lexi—slechts een paar maanden oud is—in 2008 na de eerste laparoscopie voor haar endometriose.

“Mijn tweede laparoscopie voor mijn Endometriose was over de vakantie en natuurlijk, wie gelijk aan mijn zijde? Mijn beschermengel, Lexi,” schreef ze op het moment. “LEXI weet altijd als ik ziek ben, verdrietig gevoel, of wanneer ik haar nodig hebt, en ik niet eens weten… Honden zijn gewoon ongelooflijk!!! Ik hou van mijn Lexi zoooo veel!!!!”

Hough ook gedeeld schattige foto ‘ s van Harley voor haar 8ste verjaardag van eerder dit jaar in Maart.

Lexi en Harley, overleden op September. 28.

“Ik heb nog nooit meegemaakt dat een liefde als de onze,” Hough ook schreef op haar Instagram bijschrift. “Ik mis je. Ik hou van je voor altijd. U Bent Nu Vrij.”

Bekijk

Julianne Hough Herinnert Advies Van Cher

Terwijl de oorzaak van de dood van haar twee honden is onduidelijk, de levensverwachting van een Cavalier King Charles Spaniel iets van 12-15 jaar.

Volgens de American Kennel Club, Cavaliers zijn gevoelig voor verschillende gezondheidsproblemen, zoals oogaandoeningen (retinale problemen en staar), patella luxatie, heupdysplasie, middenoor infecties, mitralisklep hart-en vaatziekten, en een neurologische aandoening syringomyelie genoemd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zuivere liefde is echt, het bestaan door middel van ons. Mijn hart is uitgebreid en voelde de waarheid van wat mogelijk is. Ik ben voor altijd dankbaar. Dank u voor uw liefde. Dank u voor het zijn mijn baby ‘ s, mijn dochters. Dank u voor het kiezen van mij. Dank u voor het onderwijs me hoe het met je moeder. Dank u voor het toestaan van me om te geven en ontvangen van liefde. Dank u voor uw kussen. Dank u voor uw zegeningen elke minuut van elke dag. Dank u voor uw zielen. Dank u voor het beschermen van me. Dank u voor het laten van me je beschermen. Dank u voor het beschermen van elkaar. Dank u voor de tijdloze herinneringen. Dank u voor uw magic. Dank u voor het zijn de meest consistente en voortdurende wezens in mijn leven. Bedankt voor je. Dank u voor het zijn mijn bewakers op deze aarde en nog meer nu. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een liefde als de onze. Ik mis je ik hou van je voor altijd Nu Je Gratis Lexi 21 juli 2008 – 28 September 2019 Harley 28 Maart 2011 – 28 September 2019

Een post gedeeld door Julianne Hough (@juleshough) op Oct 12, 2019 op 9:57am PDT

Vrienden van Hough ook deelden hun medeleven via Instagram opmerkingen.

Mandy Moore, die ook getroffen door het verlies van een harige metgezel, commentaar op haar foto zeggende: “het Versturen u alle liefde en goede gedachten. Oh Vriend… ik ben dus sorry, maar wat een prachtig eerbetoon aan hen. Er is geen liefde als de onvoorwaardelijke liefde van onze huisdieren.”

Australisch model en Batwoman actrice,Ruby Rose, gaf ook commentaar op Hough is ontroerend eerbetoon zeggen, “Oh mijn god honey I’ m so sorry x.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is met de zwaarste hart dat ik deel met u het overlijden van onze geliefde honden Lexi en Harley. Hun tragische passeren mijn vrouw en ik zijn er kapot van. Lexi en Harley waren niet alleen huisdieren zijn bij ons, ze waren onze kinderen, en we hielden van ze als zodanig. Ze waren van het zuiverste voorbeeld van de liefde die ik ooit heb gezien. Ze liet me zien dat echte liefde bestaat in de wereld. De manier waarop ze hielden van hun moeder @juleshough en de manier waarop ze hield van ze terug was de eerste keer dat ik wist dat er hoop was voor mij om de liefde in mijn leven. En ze accepteerden me in hun kleine familie, en mij geholpen een vader voor de eerste keer. De afgelopen 2 weken zijn gevuld met tranen van verdriet en tranen van vreugde. De immense pijn die we voelen door hun verlies te wijten is aan de overweldigende liefde die we hadden voor hen. Elke prachtig deel van hen zal gemist worden, maar we vertrouwen erop dat ze in een betere plek nu, en kan nog steeds voel hun aanwezigheid in ons hart. Ik wil je bedanken de vele mensen die geholpen hebben we de afgelopen 2 weken. De uitstorting van de liefde en steun die we hebben ontvangen van onze familie en vrienden heeft geholpen om te genezen van onze harten. Ik ben dankbaar voor iedereen die is aangehouden ruimte voor mijn vrouw en ik om te treuren en te rouwen. Er zijn te veel namen om op te noemen, maar jullie weten wie je bent, en weten dat we niet door dit zonder elk en iedereen van jullie. In de meest oprechte manier mogelijk is, hartelijk dank. Dank aan @kristysowin, @derekhough, en @camilaforeroo voor er boven en dan wat wij ooit zou kunnen voorstellen vragen van u. Er zijn gewoon geen woorden om onze dankbaarheid te uiten, we houden van je diep in en zijn zo dankbaar voor u. Dank aan mijn vrouw voor het toestaan van me om te delen in hun wereld, en het vertrouwen in mij als hun vader. Ik was niet perfect, maar ik hield van ze met elke druppel van mijn hart. En dank u Lexi en Harley, voor het onderwijzen van mij de genade, het ontharden van mijn hart, en laat me die liefde. Je bent perfect, en Rust In Vrede. ❤️🐶🐼🐺💑❤️

Een post gedeeld door Brooks Laich (@brookslaich) op Oct 12, 2019 bij 10:01 am PDT

Hough had opgewekt Harley en Lexi voordat ze ontmoette haar man, Brooka Laich. Vorig jaar hebben ze ook nog een derde hond voor het gezin, een husky genaamd Koda.

Laich, 36, nam ook zijn Instagram voor het delen van zijn eigen ontroerend eerbetoon aan de Cavaliers.

“Het is met de zwaarste hart dat ik deel met u het overlijden van onze geliefde honden Lexi en Harkey. Hun tragische passeren mijn vrouw en ik zijn er kapot van. Lexi en Harley waren niet alleen huisdieren zijn bij ons, ze waren onze kinderen, en we hielden van ze als zodanig,” Laich schreef in zijn Instagram bijschrift. “Ze waren van het zuiverste voorbeeld van de liefde die ik ooit heb gezien. Ze liet me zien dat echte liefde bestaat in de wereld. De manier waarop ze hielden van hun moeder @juleshough en de manier waarop ze hield van ze terug was de eerste keer dat ik wist dat er hoop was voor mij om de liefde in mijn leven. En ze accepteerden me in hun kleine familie, en mij geholpen een vader voor de eerste keer.”

Laich schreef ook dat de afgelopen twee weken zijn gevuld met “tranen van verdriet en tranen van vreugde” en “een prachtig deel van hen zal gemist worden, maar we vertrouwen erop dat ze in een betere plek nu, en kan nog steeds voel hun aanwezigheid in ons hart.”

Hough de man dankte ook de vele mensen die hen gesteund de afgelopen paar weken.

“De uitstorting van de liefde en steun die we hebben ontvangen van onze familie en vrienden heeft geholpen om te genezen van onze harten. Ik ben dankbaar voor iedereen die is aangehouden ruimte voor mijn vrouw en ik om te treuren en te rouwen,” schreef hij. “En bedankt Lexi en Harley, voor het onderwijzen van mij de genade, het ontharden van mijn hart, en laat me die liefde. Je bent perfect, en Rust In Vrede.”

Mis het niet E! Nieuws elke doordeweekse avond op 7, alleen op E!

Trending
Verhalen