Justin Bieber: ik heb geen slechte bloed met Taylor Swift

Justin Bieber: ik heb geen slechte bloed met Taylor Swift

Justin Bieber heeft geen slechte bloed met Taylor Swift, als hij zegt haar lopende vete met zijn manager Scooter Braun is het niet “zijn drama”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Justin Bieber heeft geen slechte bloed met Taylor Swift.

Justin Bieber

De 25-jarige zanger en het ‘ik!’ hitmaker bleek vetes eerder dit jaar bij Taylor geplaatst in een lange tirade tegen Justin ‘ s manager Scooter Braun, nadat hij kocht haar voormalige record label Big Machine Records en kreeg tot haar master opnamen, waarvan ze beweert dat ze nooit de kans gehad om de aankoop zelf.

In haar tirade, Taylor beschuldigd Scooter van pesten en opgegraven ontvangsten van een oude sociale media bericht dat de ‘Sorry’ singer, waarin Justin en Scooter schijnbaar spotten met de 29-jarige ster.

Maar nu heeft Justin zei dat hij nog steeds van mening Taylor een “homie” en is “gedaan” met het drama dat geldt natuurlijk niet hem.

Spreken paparazzi op donderdag (17.10.19) nadat ze hem vroeg of alles is “cool” tussen hem en Taylor, zei hij: “Altijd homies. Ik ben klaar met al die andere dingen. Bij andere mensen is het een drama is het niet mijn drama.”

Op het moment van Taylor vete met Scooter, Justin nam Instagram ter ondersteuning van zijn manager en drong de 38-jarige zakenman was niet een deel van de vorige “ongevoelig” post, die ook Taylor ‘ s lange termijn rivaal Kanye West.

In een lang bericht, schreef hij: “Hey Taylor. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het posten van die kwetsend instagram post. Op het moment dat ik dacht dat het grappig was, maar terugkijkend was smakeloos en ongevoelig.. ik heb om eerlijk te zijn al was het mijn schermnaam en post dat ik screenshoted van de Scooter en Kanye, die zei: ‘Taylor Swift wat up’ – hij had niets te doen en het was niet eens een deel van het gesprek.

“In alle werkelijkheid, hij was de persoon die me het niet om grappen te maken als dat. Scooter heeft je rug sinds de dagen dat u genadig laat me voor je open! Als het jaar voorbij is hebben we nog geen gekruiste paden en gekregen om te communiceren met onze verschillen, pijn en frustraties. Dus voor u om het te nemen naar sociale media en mensen te haten op Scooter is niet eerlijk. Wat waren je probeert te bereiken door het plaatsen van dat blog? Lijkt me dat het was om sympathie. U wist ook dat in plaatsen die je fans zou gaan en pesten Scooter. (sic)”

Het ‘Hou van Jezelf’ zanger ging op om te beweren dat noch hij, noch Scooter hebben “iets negatiefs te zeggen over Taylor.

Justin toegevoegd: “hoe dan ook, Één ding weet ik zowel Scooter en ik hou van je. Ik voel het als de enige manier om conflicten op te lossen is door middel van communicatie. Dus scherts heen en weer online ik geloof niet dat lost niets.

“Ik ben er zeker van Scooter en ik zou graag met je praten en het oplossen van eventuele conflicten, pijn of een gevoel dat moet worden aangepakt. Noch Scooter of ik iets negatief te zeggen over je. Wij werkelijk willen het beste voor u is. (sic)”

Getagd Taylor Swift
Justin Bieber
Scooter Braun