Keith Richards bezuinigen op drank

Keith Richards bezuinigen op drank

Keith Richards is bezuinigen op zijn alcoholgebruik na December werd “een lange partij”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Keith Richards is “uitdrogen” en bezuinigen op drinken.

Keith Richards heeft betrekking op MOJO

De Rolling Stones rocker is het maken van wijzigingen aan een levensstijl na December veranderd in “een lange partij” die hem zag vieren beide zijn 75e verjaardag en zijn 35ste verjaardag van het huwelijk met zijn vrouw Patti Hansen, maar hij zal het niet worden steeds nuchter zijn voor een goede.

Hij zei: “Van 1 januari, je bent bekaf. En dat is een goede manier om te beginnen met een nieuw jaar, toch?! Ik ben het drogen van nu!”

“Ik heb klopten de harde dingen over het hoofd. Ik heb een beetje wijn bij de maaltijden, en een Guinness of een bier of twee, maar anders… nee. Het is net als heroïne – experiment is voorbij.

“Trouwens, als ik je ontmoet in een bar en zeg je: ‘wil je een slokje?’ – heheheh – ik zou het niet zet het neer! Ik ben niet een puriteinse in deze zaken. Het is gewoon dat het niet op het dagelijkse menu meer.”

De ‘Sympathie voor de Duivel’ hitmaker is ook proberen te stoppen met roken omdat het een “nutteloze gewoonte” is en vinden het moeilijker om te schoppen sigaretten dan deed hij heroïne.

Spreekt tot de nieuwe uitgave van het magazine MOJO, die hij gast heeft bewerkt, zei hij: “ik heb geprobeerd [om te stoppen met roken]. Tot dusver zonder succes! Lou Reed beweerde nicotine werd het moeilijker om te stoppen dan heroïne.

“Het is. Stoppen met heroïne is als de hel, maar het is een korte hel. Ik bedoel, het feitelijke proces.

“Sigaretten zijn altijd gewoon er zijn, en je altijd hebt gedaan. Ik heb net pick ‘em up and light ‘em up zonder na te denken.

“Maar de laatste tijd, in feite – verspreid het nieuws! – Ik heb in geslaagd om te hakken door een substantieel bedrag elke dag, en ik ben nog steeds aan gewerkt.

“Omdat ik besefte dat ik het niet nodig. Ik besefte dat het is gewoon een nutteloos gewoonte. Maar hey, als je 75, gewoonten zijn behoorlijk ingebakken.”

Keith is niet een grote fan van de oefening en denkt dat draait in het bijzonder is “slecht” voor mensen.

Gevraagd naar zijn fitness-regime, zei hij: “ik opsta. Ummm. En dan, uh, weet je, ik ga zitten. Dat doe ik niet geen van deze draven rond, ik vind het slecht voor u is. Het is slecht op de gewrichten, vooral op het beton. Ik ga niet met dat. Het is gewoon niet voor mij.

“Het werkt voor sommige jongens, maar weet je, het is gewoon… Mmm. Oh, en als ik naar de eilanden, ik doe wel een beetje van het zwemmen.

“Het is niet een regime, het is gewoon erg leuk om in het water, en, uhh, u weet wel… zweven over een beetje.”

Tagged in Keith Richards
Rolling Stones