Kendall Jenner heeft toegegeven dat gecomplexeerd door de zusters: “ze had Borsten, en ik niet!”

Kendall Jenner, Kourtney en Kim Kardashian en Kylie Jenner

In de 23 jaar, Kendall Jenner is uitgegroeid tot een van de meest populaire en goed betaald (met een jaarlijkse omzet van om en bij de 30 miljoen dollar) modellen in de wereld. Ze nam deel aan bijna alle internationale fashion shows van Chanel Versace, siert de cover van de meest invloedrijke mode-tijdschriften, op grond van de contracten met merken als Tiffany & Co., Stuart Weitzman en Calvin Klein. Maar het bleek dat het model in de adolescentie zichzelf niet zo warm als oudere zussen.


Kris, Kendall en Kylie Jenner, Kim Kardashian

Mijn zussen waren veel uitgebreider mij. Ze had Borsten, en ik niet. In mijn jeugd was ik de kleinste en altijd dacht, “Oh nee, ik moet een freak als ze!”

toegelaten tot Jenner in een interview met De Telegraaf.

Op dat moment keek ze haar zussen Kourtney, Kim en Chloe Kardashian, en gecomplexeerd door zijn “jongensachtige” lichaam. Volgens Kendall, voor vele jaren voelde ze dat niet past in de opmaak van uw sterren familie. Beroemdheden sprak over haar strijd tegen acne (nu is ze het gezicht van het merk Proactiv) en hoe vlekkeloze huid, haar zusters invloed gehad op haar gevoel van eigenwaarde:

Het was heel moeilijk: kijk naar mijn prachtige zusters met een mooie huid. Ik vroeg mezelf af: “waarom, waarom ik?” Maar ik had het geluk dat zij mij gesteund. Ze waren er altijd op te vrolijken me op. Het beste ding over mijn familie is dat ze nooit opgeven en altijd op zoek naar een manier om te helpen en te zoeken naar oplossingen.


Kendall Jenner, Courtney en Chloe Kardashian

Met de leeftijd, het model besefte dat dit kan worden verleidelijke en gewilde:

Ik vind het leuk dat ik anders ben. Ik doe graag verschillende dingen. En dat is prima.


Kendall en Kylie Jenner

Door de manier, vele fans van meisjes, integendeel, ik beschouw het als de meest aantrekkelijke en natuurlijke van de familie Kardashian-Jenner. En in februari vorig jaar, een Britse TV-presentator piers Morgan zei in het programma Good Morning groot-Brittannië dat de enige mooie vrouw in de Kardashian familie is het model Kendall Jenner. Hetzelfde herhaalde zich in Maart 2019:

Ik ben niet onbeleefd zijn, maar het alleen aantrekkelijk meisje in de familie — Kendall, en de rest… geen van hen aantrekkelijk!


Kendall Jenner, Kim Kardashian en Kylie Jenner