Kerry Katona roept Charlotte Crosby een ‘cross eyed vis’ en wil haar verblijf duidelijk van cosmetische chirurgie

Charlotte geopend over haar ervaring met de operatie aan Australië heb ik Een Celeb (Foto: Tien)

Charlotte, inmiddels geopenbaard werd ze gediagnosticeerd met een aandoening, de zogenaamde aangeboren symmastia dat laat vrouwen zonder borsten, en terwijl ze dat goed, uiteindelijk koos ze hebben het gecorrigeerd en had implantaten in dezelfde tijd.

‘Voor een tijdje was ik goed met haar, maar toen dacht ik, “weet je wat, ik zou houden van te dragen laag uitgesneden topjes,” dus ik keek erin en er werd correctie die je kon krijgen op het middelste deel van je borsten,’ zei ze.

‘Ik ging naar een overleg met de chirurg, met geen gedachte [of] wilt krijgen implantaten en hij stelde voor om implantaten in dezelfde tijd. Ik kreeg verpakt in het en ging verder met het.’

De Geordie sterren sprak ook over het feit dat trollen vanwege haar operatie keuzes en andere behandelingen, waaronder lip fillers en Botox.

View this post on Instagram

This is me and chaperone Nicola in the lead up to going in the jungle! ☀ What a fun few days we had telling stories and laughing the whole time I want to thank @nicolaarend for an amazing few days and a great NYE I will never forget. Hope I’m doing you proud in there Nic! @imacelebrityau #imacelebrityau

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

‘Mensen zeggen altijd tegen mij, “Oh God, ze was zo veel beter voor ze had de operatie” en ik, “Maar ik ben nog steeds dezelfde persoon binnen, dus waarom is dat ongeacht hoe ik eruit zie?”

Advertentie

Advertentie

‘Ik kijk een heel klein beetje anders, ik had geen lippen voor en uiteraard mijn neus was anders. Ik bedoel, ik keek niet heel anders, net als de mensen overdrijven, maar dat is wat trollen doen, ze overdrijven altijd.’

Meer: Entertainment

Koelen 999 oproep aan Michael Barrymore het huis van Stuart Lubbock is overleden openbaar worden gemaakt

Piers Morgan slams Prins Harry en Meghan Markle voor ‘pesten’ Koningin

Fans te voeren ‘life-size video game’ in de nieuwe Super Nintendo World

Charlotte geopenbaard: ‘ik heet Michael Jackson de hele tijd. Mensen zijn gewoon meedogenloos…. Als ik zie trollen op mijn foto ‘ s ik ben gewoon graag, “zeg iets nieuws”, want het is niets wat ik nog niet eerder had gehoord.

‘Het maakt echt niet uit wat Paulus Bruin van 75 Smith Street denkt dat, omdat hij waarschijnlijk een beetje een t**t zelf.’Kreeg een showbizz verhaal?

Als je hebt een beroemdheid verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: De Big Bang Theorie is Kaley Cuoco hoofd naar Rome voor De stewardess als ze onthult italiaanse definitie achter achternaam

MEER: de Strikt Motsi Mabuse verontwaardigd als de duitse band bootst haar in blackface voor muziek video