Kerry Katona ‘ s horror, na 11 jaar oud bedreigd om haar te verkrachten

Kerry Katona ‘ s horror, na 11 jaar oud bedreigd om haar te verkrachten

Kerry Katona over was geschokt na een 11-jarige bedreigd om haar te verkrachten toen hij verloor een video spel tegen haar zoon Max.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Kerry Katona over was geschokt na een 11-jarige dreigde hij haar te verkrachten.

Kerry Katona

De 39-jarige moeder van vijf kon het niet geloven toen een vriend van haar zoon Max, 11, vertelde de jongere terwijl ze aan het spelen waren een video spel dat hij zou “een verkrachting zijn druggie mama”.

Schrijft in haar nieuwe! tijdschrift kolom, Kerry zei: “ik was geschokt tot in de kern van vorige week door een zeer onaangename gebeurtenis die is opgetreden tussen mijn Max en een jonge knaap weet hij terwijl het paar waren aan het spelen op de Xbox.

“Ze waren het communiceren over de headsets en wanneer Max sloeg de jongen in het spel, deze jongen nam de nederlaag zwaar en schreeuwde naar Max, ‘ik ga je verkrachten uw druggie mam.’

“Max was boos en verward als hij net 11 en hij weet niet wat het woord verkrachting betekent.

“Ik was niet thuis dus het was Ryan [Kerry’ s personal trainer vriendje Ryan Mahoney] uit te leggen en rustig naar beneden. Ik heb gevraagd om te spreken met de jongen van de ouders over, als ik niet mijn kinderen gepest vanwege wie ik ben en wat mijn verleden was.”

Kerry gaf toe dat het incident liet haar geschokt als ze haar zien dat “het is niet alleen online trollen die kunnen aanvallen”.

Ze zei: “Het was een angstaanjagende wake-up call. Het bewijst dat het niet gewoon online trollen die kan aanvallen – het gesproken woord zo krachtig en schadelijk.

“Ik heb het gevoel alsof niemand is veilig, zelfs niet mijn 11 jaar oude baby die alleen maar wilde spelen zijn computer spel.

“Ik weet Max OK, maar ik heb de Xbox hem af voor een tijdje – ook al was het niet zijn schuld, want ik moet om uit te werken hoe de opvoeding instellingen goed. Ik zal niet het risico lopen hem horen bedreigingen zoals dat ook nu weer.”

Net vorige maand, Kerry – die begon met het nemen van drugs in de leeftijd van 14 en heeft openlijk gesproken over haar verslaving problemen – over was geschokt nadat ze was een branded “cokehead” door een kind in haar jonge dochter Heidi ‘ s klasse.

Onze Heidi thuis kwam een paar weken geleden zei een van de kinderen in haar klas had belde me een cokehead. Hoe kinderen van 12 weten over mijn drugs verleden van meer dan tien jaar geleden?”

Kerry, die Molly, 18, en Lilly-Sue, 16, uit haar relatie met haar eerste echtgenoot Brian McFadden, Heidi, 12 en Max met tweede echtgenoot Mark Croft en Dylan-Jorge, vijf, met wijlen haar derde echtgenoot George Kay – heeft haar vermoedens over de speeltuin roddels, maar is onvermurwbaar jonge kinderen niet mag weten over haar persoonlijke problemen.

Kerry toegevoegd: “Het gaat om de ouders te praten over mij aan hun kinderen. Ik wist niet wat een cokehead was op die leeftijd en ik denk niet dat de kinderen in Heidi ‘ s klasse zich bewust moet zijn van mijn problemen.”

Tagged in Kerry Katona