Kesha is niet een ‘tragedie’

Kesha is niet een ‘tragedie’

Kesha wil niet gezien worden als een “tragedie” en niet gedefinieerd worden door haar verleden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Kesha wil niet gezien worden als een “tragedie”.

Kesha

De ‘Tik Tok’ hitmaker nam een lange pauze van haar carrière, terwijl ze werd opgesloten in een juridische strijd met Dr. Luke in een mislukte poging om eruit te komen van haar contract met hem, nadat ze hem beschuldigden van drogeren en verkrachten haar, maar ze niet willen worden “vastgelegd” door wat ze beweerde haar gebeurd is in de handen van de producent.

Kesha – die heeft ook gesproken van het lijden aan een eetstoornis – zei: “ik voel me niet zo als ik ben verplicht om een tragedie alleen maar omdat ik het heb meegemaakt, iets dat was tragisch.

“Dat is echt belangrijk voor mensen om te weten – u hoeft niet te worden bepaald door iets dat gedaan heb.”

De 32-jarige zanger probeert niet om stil te staan bij het verleden en denkt dat ze “verdiend” haar geluk.

Ze vertelde De krant the Guardian: “ik heb echt het gevoel dat ik heb is via de s**t en ik verdiende mijn geluk terug.

‘Ik heb alleen God weet het bedrag van de therapie rekeningen en meditatie apps en transcendente meditatie retraites.”

In 2018 de Grammy awards, Kesha uitgevoerd met een emotionele versie van haar nummer ‘Bidden’ gesteund door een schare van vrouwelijke sterren met inbegrip van Cyndi Lauper en Camila Cabello en ze gaf toe dat ze was “doodsbang” vooruit van de prestaties, maar alleen omdat ze wist dat het zo “belangrijk”.

Ze herinnerde zich: “[ik denk] het krijgen van een gigantische knuffel van al deze mensen dat de media eerder had opgezet tegen elkaar. Het was ons nee te zeggen…

“Het is interessant, want ik was een zeer traumatische ervaring op het display, maar het was iets wat ik ermee ingestemd. Ik was ook doodsbang. Maar als er iets beangstigt me, ik heb het gevoel dat het van belang kan zijn. Zelfs als het klinkt als een volslagen hel en ik gewoon te huilen op de microfoon, ik heb in ieder geval geprobeerd.”

Kesha is bedroefd door de #MeToo beweging en heeft geen idee of het anders voor de kleine sterretjes.

Ze zei: “Dat er genoeg mensen zijn mishandeld en slecht behandeld dat er een hele beweging…

“Je weet nooit precies wat er gaande is achter de schermen. Omdat voor een lange periode, mensen hadden geen idee wat er gaande is achter de schermen met mij.”

Tagged in Kesha
Dr Luke