Khloe Kardashian is zwanger bestie Malika Allah aandelen baby geslacht in betaalde gesponsorde post

Malika bleek het geslacht van haar baby op Instagram als zij en Khloe gingen winkelen (Foto: Backgrid)

Khloe Kardashian ‘ s beste vriend, Malika Schepper, heeft duidelijk geleerd van een ding of twee van de Kardashian clan op het maximaliseren van uw verdienend potentieel – door de aankondiging van haar baby geslacht in een gesponsorde post.

In een beweging die momager Kris Jenner zou trots op te zijn, zwanger Malika, 36, verzekerd van de zak voor de grote geslacht onthullen door samen te werken met Bio-Olie als ze vertelde haar volgelingen ze was met een jongen.

Ze schreef: ‘Het is Een Jongen!!! Ik ben blij dat ik mijn baby boy @BioOilUSA voor mijn zwangerschap gloed. #BioOilPartner

‘Ik heb gebruik gemaakt van deze olie al meer dan 10 jaar aan het verminderen van de verschijning van littekens, striae en voor instant vocht. Ik zou het niet durven gaan deze zwangerschap zonder. #LoveYourMarks’.

Het is niet de eerste keer dat Malika is een samenwerking aangegaan met een merk gedurende haar zwangerschap – ook zij kondigde haar zwangerschap met een gesponsorde post in vereniging met ClearBlue.

Advertentie

Advertentie

Ze schreef in September: ‘ik luister naar mijn hart, en ik heb besloten dat de rest van mijn leven zal het beste van mijn leven. Ik ben zwanger!

‘Ik wist niet wanneer, ik wist gewoon één dag. En God zeide: het is mijn beurt, en ik kon niet meer dankbaar zijn voor de kleine geest, die groeit in mij. Ik ben van jou, baby, en u bent van mij.

https://www.instagram.com/p/B4nC8sNDZOM/

‘Dank u, @Clearblue voor een DUIDELIJKE en ingewikkelde deel van de belangrijkste resultaat van mijn leven. 2020 baby! #ClearblueConfirmed #ClearbluePartner’.

Hoewel het percentage mensen met een grote sociale media achterban kan opladen voor gesponsorde berichten varieert, afhankelijk van de deal die ze hebben onderhandeld, Influencer Marketing Hub stelt dat iemand met een volgende de grootte van Malika ‘ s kon commando tussen $9.000 euro en van 15.000 dollar (£7,000 € 11,700) een post.

Malika werd ook verteld dat ze een tweeling vroeg in haar zwangerschap, maar het werd later bevestigd was er slechts één baby.

Meer: Khloe Kardashian

Kim Kardashian verrassingen Kris Jenner door het huren ouderlijk huis voor verjaardag

Meisjes dag als Khloe Kardashian en Kris Jenner nemen baby ‘ Echte shopping

Hoe oud is klets ik ben een Celeb-sterren Caitlyn Jenner en die vriendin Sophia Hutchins?

Ze zeiden destijds: ‘Het zou al leuk, maar het was ook leuk om te weten dat de eerste is een single.’

Goed op haar voor het krijgen van die #spon geld – baby ‘ s zijn vrij duur!Kreeg een showbizz verhaal?

Of heb je een verhaal, video of foto ‘ s contact op met de Metro.co.verzending Entertainment team door ons te mailen celebtips@metro.co.uk, telefoonnummer 020 3615 2145 of door het bezoeken van onze Indienen Spullen pagina – we horen graag van u.

MEER: Keeping Up With The Kardashians-ster Malika Allah kondigt ze is zwanger van eerste kind

MEER: Jordin Bossen merken Malika Allah een ‘bully’: ‘ik zie dat iedereen de ware kleuren van nu’