Kim Cattrall werd opgejaagd tot weigering van de ster in het vervolg van “Sex in the city”

62-jarige Kim Cattrall heeft gegeven een interview in the Guardian, waar hij geopenbaard interessante feiten over zijn persoonlijke en professionele leven. De actrice sprak over de vervolging die ze geconfronteerd na het weigeren om terug te keren naar de “Sex and the city”, vertelde over wat invloed gehad op haar beslissing om het project te verlaten, en gaf wat zij zou willen blijven in het geheugen.

Ik over de finish, het spelen van Samantha Jones, want ze hield van “Sex in the city”. Dit project was in veel opzichten een zegen voor mij, maar na de tweede film, besefte ik dat ik klaar ben. Ik kon niet begrijpen waarom ik het vervangen van een andere actrice in plaats van tijd te verspillen aan lastigvallen en pesten. “Nee is nee”,

zei Cattrall, het onthouden van beledigingen en beschuldigingen van de fans.

Grotendeels op de beslissing van de actrice om voor eens en voor altijd afstand te nemen van de afbeelding van Samantha Jones werd beïnvloed door de dood van haar vader in 2012.

De tragedie verder invulling geven aan mijn identiteit. Nu heb ik niet eens het uur te worden in een situatie waar ik niet met plezier. Ik wil om te kiezen wie te besteden aan persoonlijke en professionele tijd. Dit is mijn leven, en ik heb niet zo veel tijd

— zei Kim.

De ster gaf ook toe dat hij graag zou willen blijven in het geheugen beurs:

Ik wil graag herinnerd worden als een eerlijk en interessant persoon. Ik woon te doen alsof en spelen op het publiek, dus het is leuk om de waarheid te vertellen in het echte leven. Ik denk graag dat mijn eerlijkheid is een Liverpool erfenis.