Kim Kardashian West is ‘heel voorzichtig’ over de uitgaven

Kim Kardashian West is ‘heel voorzichtig’ over de uitgaven

Kim Kardashian West houdt ervan om haar cash in de buurt van haar borst, want ze is “voorzichtig” te zijn over de uitgaven.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Kim Kardashian is West “heel voorzichtig” over uw bestedingen.

Kim Kardashian West

De “Keeping Up With the Kardashians” ster kan de moeite waard een geschatte $350 miljoen alleen, maar ze heeft toegegeven dat ze probeert te blijven nuchter als het gaat om geld, omdat ze vindt het leuk om ervoor te zorgen ze heeft genoeg aan haar betalen van rekeningen.

Ze zei: “Als ik overschrijden op iets, en een betaalde post gebeurt er komen op dat moment, ik weeg het en denk, ‘OK, ik moet betalen voor x, y en z.’ “

En, hoewel de 39-jarige reality TV-schoonheid weigerde te onthullen, het gangbare tarief voor een betaalde post op Instagram, Kim heeft toegegeven dat ze onlangs zag af van een $1 miljoen bieden, omdat haar man Kanye West hield niet van het bedrijf.

Ze legde uit: “er was Dus een fast-fashion merk, een paar van hen, en zij zou knock off Yeezy alle de tijd, zijn kleurenpalet, ontwerpen. Dus dit fast-fashion merk bood me een miljoen dollar voor Instagram post, en ik dacht: “OK, nou dat is makkelijk’ — gewoon om te dragen kleding die ik zou kunnen kiezen, iets dat ik wilde, het is een snelle post. En toen ik vertelde [Kanye] over, hij vroeg me om het niet te doen en zeiden: ‘uit respect, ik denk niet dat we moeten hen alles, ze kopiĆ«ren alles.’ “

Ondertussen, de 42-jarige rapper heeft omarmd religie in de afgelopen jaren, die heeft geleid tot een verandering van levensstijl voor zijn familie – inclusief kinderen-Noord, zes, Heilige, drie, Chicago, 21 maanden, en Psalm, vijf maanden en hoewel zijn vrouw Kim niet altijd eens met zijn standpunten, ze wil haar best doen om hem te steunen, ongeacht wat.

Ze zei: “ik denk dat, weet je, hij is mijn man, zodat ik duidelijk willen eren hem en wat hij voelt.

“En hij is door het leven gaan veranderen en het gaat vooral over de kinderen.”

Tagged in Kanye West